Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@crawler víš, proč působím shrnutá? Protože ze všech sil zatahuju břicho a i tam tam ty špeky jsou 😀 😀 😀
Já nejsem hlavně fotogenická ve ksichtu a nikdy jsem moc nebyla, ségra co fotka, to skvost, holt někdo umí,někdo čumí 😀 ALe mohlo by to být i horší 😎 Já se svou postavou problém nemám, kdysi jsem měla postavu stejnou jako ségra, své jsem si odžila a užila a podle mě matka od dětí nemusí vypadat jak světová topmodelka, břicho dodává na autenticitě (alibismus 😀 ), ale co mě vždycky zarazí je, jak moc přidává foťák, třeba na obličeji a na rukou, normálně mám pocit, že mám hubené paže, ale na fotkách vypadám jak 100 kg matrona, fakt síla 😖
@petkasv fakt smekám, ta mikina je opravdu moc originální, a to je v mikinách fakt umění 😎
@ucitelka70 hhhmm... nakonec mi paní v pátek volala, že nebyla ani jedna ze zelených barev :-/
@animal škoda..... už sme si objnali aj žaby od lille, aby ladilo s tepláčikmi.... ☹
@ucitelka70 no já bych někdy po softu chtěla udělat zase objednávku, ale malinkou jen na pár zimních artiklů (teplákovina, plyš, wellsoft a tak) tak zkusíme znovu, pokud to počká do cca října
@baarca jé, to je milé, co píšeš 😀 Křehká osoba nejsem, ale tlustá taky ne, teda až na poporodní břicho. Takové ženské tvary, ale podle mě v limitu 😀 To s tím nadhledem máš možná pravdu, dneska jsem si to zrovna říkala, že tu sukni fotí z horozné výšky. On má 2 m:( A problém je, že nesnáší mě fotit, to jsou vždycky ksichty, rád fotí ségru, Mínu.... Mě fotil kdysi taky rád, ale to jsem měla o 10 kg méně 😀 To jsem měla postavu jako ségra 😀 😀 😀 Takže jsem mu dneska neměla ještě odvahu říct, aby se přikrčil. Není každý takový obětavec jako já, já lezu po kolenou nebo dělám kačera, abych měla ideální úhel pro fotku. Já jsem ochotná pro dobrý úhel a záběr udělat fakt hodně, manžel ne. Možná není problém v tlusté modelce, ale je třeba najít nadšeného fotografa nebo fotografku a udělám díru do Fleru 😀 😀 😀 😀 😀
já jsem našla krásné úplety, ježiš, mě to cuká rukama 😀 http://www.atelier-magenta.cz/gypsy-colours/esh...
tak ještě jedny svrchňáky jen tu gumku musím víc trénovat málem mě z ní trefilo 🙂

@animal pozerala som tabuľku, zelená teplákovina teda žiadna nebude?