icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

ucitelka70
20. júl 2013

@animal pozerala som tabuľku, zelená teplákovina teda žiadna nebude?

denimaty
20. júl 2013

Sukýnka pro mladší dceru.

denimaty
20. júl 2013
caramilla
20. júl 2013

@crawler víš, proč působím shrnutá? Protože ze všech sil zatahuju břicho a i tam tam ty špeky jsou 😀 😀 😀
Já nejsem hlavně fotogenická ve ksichtu a nikdy jsem moc nebyla, ségra co fotka, to skvost, holt někdo umí,někdo čumí 😀 ALe mohlo by to být i horší 😎 Já se svou postavou problém nemám, kdysi jsem měla postavu stejnou jako ségra, své jsem si odžila a užila a podle mě matka od dětí nemusí vypadat jak světová topmodelka, břicho dodává na autenticitě (alibismus 😀 ), ale co mě vždycky zarazí je, jak moc přidává foťák, třeba na obličeji a na rukou, normálně mám pocit, že mám hubené paže, ale na fotkách vypadám jak 100 kg matrona, fakt síla 😖

@petkasv fakt smekám, ta mikina je opravdu moc originální, a to je v mikinách fakt umění 😎

caramilla
20. júl 2013

@denimaty ta je úplně boží, jak střih, provedení, kombinace látek i fotka! 😵 😵 😵

macin73
20. júl 2013

@denimaty nádherná sukynka!!!

macin73
20. júl 2013

@caramilla hele, to mám úplně stejně... paže a obličej... v reálu celkem normální až hubené, na fotkách matrona 😖

caramilla
20. júl 2013

@macin73 no, tak to jsem ráda, že nejsem sama. Pája má zase reál tyčky do plotu, na mě až moc kostnatá a na fotkách 100% super 😀

baarca
20. júl 2013

@caramilla Já byla až překvapená, jaká jsi hubená a křehká osoba, když jsme si předávaly ty botky. Fotky to opravdu dost zkreslují. Jen mě ještě napadá, zda tě muž nefotí zbytečně moc z nadhledu, to pak přidává kila na horní půlce těla a zkracuje nohy.

animal
20. júl 2013

@ucitelka70 hhhmm... nakonec mi paní v pátek volala, že nebyla ani jedna ze zelených barev :-/

ucitelka70
20. júl 2013

@animal škoda..... už sme si objnali aj žaby od lille, aby ladilo s tepláčikmi.... ☹

animal
20. júl 2013

@ucitelka70 no já bych někdy po softu chtěla udělat zase objednávku, ale malinkou jen na pár zimních artiklů (teplákovina, plyš, wellsoft a tak) tak zkusíme znovu, pokud to počká do cca října

bulinka
20. júl 2013

@animal budeš dělat teď nějakou hromádku? Ráda bych se přidala 😎

animal
20. júl 2013

@bulinka až tohle skončím, odjedu na dovolenou a potom softshell a znovu zkusím dovozové potištěné úplety, které nám v červnu dost vyprodali - měli by naskladnit (zatím naskladnili jen pár látek).

caramilla
20. júl 2013

@baarca jé, to je milé, co píšeš 😀 Křehká osoba nejsem, ale tlustá taky ne, teda až na poporodní břicho. Takové ženské tvary, ale podle mě v limitu 😀 To s tím nadhledem máš možná pravdu, dneska jsem si to zrovna říkala, že tu sukni fotí z horozné výšky. On má 2 m:( A problém je, že nesnáší mě fotit, to jsou vždycky ksichty, rád fotí ségru, Mínu.... Mě fotil kdysi taky rád, ale to jsem měla o 10 kg méně 😀 To jsem měla postavu jako ségra 😀 😀 😀 Takže jsem mu dneska neměla ještě odvahu říct, aby se přikrčil. Není každý takový obětavec jako já, já lezu po kolenou nebo dělám kačera, abych měla ideální úhel pro fotku. Já jsem ochotná pro dobrý úhel a záběr udělat fakt hodně, manžel ne. Možná není problém v tlusté modelce, ale je třeba najít nadšeného fotografa nebo fotografku a udělám díru do Fleru 😀 😀 😀 😀 😀

denimaty
20. júl 2013

@caramilla @macin73 Holky, díky. Jsem ráda, že se ti líbí i fotka. Ono mou dceru vyfotit je dost umění, je šíleně hyperaktivní. To není jako profi modelka Jasmí. 🙂

a_lexa
20. júl 2013

@caramilla Sukně jsou nádherné. 😵 A je to přesně jak píšeš - chyba není na straně modelíny, ale na straně fotografa (ten hledá úhel.....světlo.....prostředí .... a hlavně vytváří atmosféru)
@petkasv wow, mikča i kalhoty jsou naprosto úžasný 😵.

arlette
20. júl 2013

já jsem našla krásné úplety, ježiš, mě to cuká rukama 😀 http://www.atelier-magenta.cz/gypsy-colours/esh...

palosek
20. júl 2013

@arlette hribky mám z látka.cz, je perfektní i naomak. Jen do nich strihnout. 😀

arlette
20. júl 2013

@palosek díky za info 🙂

petkasv
21. júl 2013

@arlette já mám doma perníkovou chaloupku a další k ní jsou úžasný 🙂

caramilla
21. júl 2013

@a_lexa no jo, tak to už jen zbývá vymyslet, jak sama sebe vyfotím, asi to klonování nebude od věci 😀

bulinka
21. júl 2013

dceru přestaly bavit pohádky v autě a nudí se tam, tak jsem jí musela ušít něco na zabavení v autě. Jinak bych asi cestu na dovolenou nepřežila 😀

winnyfred
21. júl 2013

tak ještě jedny svrchňáky jen tu gumku musím víc trénovat málem mě z ní trefilo 🙂

winnyfred
21. júl 2013

sem zapměla přidat ty fotky 😅

a_lexa
21. júl 2013

@caramilla klonování se zakazuje!!!! Jako by nestačili číňani ve sklepě, ještě tam budete mít svoje klony!! 😀 😀 Už vidím ty příspěvky, text: "večerní rychlovka/desetiminutovka" a u toto fotky celé kolekce čítající 50 modelů!!!!!!! NIc nic, nebo taky začnu kousat jak psala @lucijan.

a_lexa
21. júl 2013

@bulinka Tak ten je dokonalej 😵 .......a ten přehyb na špičky nemá chybu. Čím jsi ho nakonec vyztužila?

bulinka
21. júl 2013

@a_lexa dala jsem tam ten ronofix

laeela
21. júl 2013

@bulinka no vida, tak ten je parádní.

lip72
21. júl 2013

@caramilla krásné 🙂 ale bez brýlí bych Vás vúbec nepoznala, jste úplně jiná 😵 😉