Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Dnes na Tchib 😉 u 20% sleva...i na šicí kufřík
@sinala děkuju
Ještě otázka, kde nekupujete látky? Dnes jsem se byla podívat u Mráze a ve slevových látkách nic moc.
@crawler stylefix jak píše @sinala na zipy, kapsy… No a vliesofix ti zbyde jen tenoučká vrstva lepidla, kterým se ta aplikace přilepí, takže nikde nic vidět není. A dospodu (úplně) ten vlizelín, ale já ho nenažehluju, jen přichytím špendlíkama a pak ho zase odstřihu, nebo ještě lepší je trhací, mají ho na Batani. Odtrhneš a nic není vidět, nebo jen trošičku. Kupované věci to tam taky mají. Jde to i na pružné látky, já jsem to takto dělala i na jednolíc a v pohodě.
@tygrisek09 jéje, obchodů je 🙂 tak namátkou www.batani.cz, www.allyfabrics.cz, www.veselajehlicka.cz, www.mechulka.cz, www.umelluzinky.cz, www.latkyrudolf.cz, www.bavlnenysen.cz, pak se dají najít zajímavé látky na mimibazaru...
@kuna jůůů, těch je 🙂 moc děkuju
Holky, jak se objednává na Tchibu, chtěla jsem koupit ten hotfix aplikátor, ale pořád se mi přes důležitá místa objevuje abych se za poplatek zaregistrovala, což nechci platit jen tak nějaké peníze navíc a zrušit mi to okno nejde - nebo jsem nešikovná. Díky.
@mooncaa tak to si asi budeš muset počkat do příštího týdne. Takto o týden dřív je možné nakupovat jen těm, co mají tchibo kartu - loni ji v rámci představovací akce dávali zdarma, letos je to už asi za poplatek. Já bych ho (pokud to není moc) ale asi zaplatitla, máš to pak napořád (jestli teda z tchiba objednáváš, já dost jo). Příští týden už to můžeš objednat i bez tchibo karty, jen pak hrozí, že to do té doby vyprodají.
Holky prosím, máte někdo návod na zapínání u krku (u miminčích věcí)? Nechce se mi to vymýšlet 😔 , díky 😉
@kuna opičák je parádní!
@lilly2711 koukám, že jste si zase užily a to ještě přijde podzim a zima 😝 Myslím na vás!!!
@snowwitch pod soft do mrazů je ideální climayarn v podobě oboulícního úpletu, je hodně silný a krásně to hřeje. A nebo nějaké silnější vlněné kamaše (třeba upletené ze 100% merina z Vlnapu) Já bych radši vrstvila. Kožíšek se chystám ale taky zkusit 😎 Ty s flízem jsou takové unoverzální, když je kolem nuly, stačí dát třeba na rifle nebo na to, co nosí dítě doma, je to rychlejší. Kožíšek máš fakt asi jen do těch mrazů, musela bys mít dvoje softky.
@crawler parádní jako vždy 😉
@bordino protože jsi neuposlechla mé rady, že prvního půl roku budeš chtít COL vyhodit z okna? Rozšlapat, rozdupat a nenávidět? 😀 😀 😀 😀
@tygrisek09 buď tričkovinu bez elestanu, úplet ze 100% bavlny nebo úplet s elastanem. Je možné použít třeba i bambusový úplet, např. ze Šijemdětem. Svět úpletů je velký 😀
@anastazieb zkus tafanas.blogspot.cz

@jitu22 9. Nech dieťatku sudičky všetko dobré dajú,
nech pre neho veľa lásky, zdravia, šťastia majú.