Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@petkasv Ta je nádherná!!!! Takovou chci taky!!!!
@snowwitch Nic nepárat, je to krása!!!!
@caramilla Já jsem se radovala, že nevolnosti už mám ya sebou a včera jsem si dala pro velký úspěch repete...
Jinak mám debilní dotaz, budeme kupovat drobkovi větší postel 80x180- jaké máte v postýlkách pro děti peřiny- myslím rozměr.
A taky se musím pochlubit- jsem teď pořád na cestách- stroje a tuny látek mi tu leži ladem, tak alespoň pletu. A dopletla jsem svůj první svetr v životě!!!
Až najdu foťák přidám i foto.
@zikie no, občasná šavle, s tou se asi musí počítat furt, co. Hlavně některá jídla, vůně ... 😝 😝 😝
Do větší postýlky se prý dávají už klasické velké peřiny. Jasmínka má na zimu u kamarádky ušitou velkou péřovou, dospělý rozměr. Teď má teda ještě malou, protože matka je líná a kovářova kobyla chodí bosa - nebo spí bosa? 😀
@caramilla no myslím že by mu nejvíc prospělo:změnit zaměstnání,snažit se brát život trochu s nadledem a hlavně se naučit odpočívat 😉 a taky asi si s někým pořádně popovídat a svěřit se se vším co ho žere 😝 on je prostě srdcař a všechno bere přes srdíčko a pak to drží v sobě a to je na prd 😝 já každýmu všechno hned vyžvaním a je mi líp 😀
no budu bojovat co mi síly stačí bo chci zpět toho chlapa co jsem si vzala(nebo alespoň poměrnou část 😉 )
@zikie my koupili postel 160x70 a má klasickou peřinu do postýlky, ona je stejně pod ní minimálně, tak alespoň tolik nepřekáží (střední postel jsme koupili kůli místu v pokojíčku, protože nám takhle padla přesně na jednu zeď a děti mají teď velký prostor na hraní a později budeme stejně vymýšlet nějaké vyvýšene postele....aby se do toho 10m pokojíčku ve 2 hezky vešli.
A svetřík je super.
@olivka84
Ja tiez objednavam Ottobre priamo z Finska od nich. Posta teraz bola 3,95€.
V pondelok objednas a v piatok ho mas doma. Je to rychlejsie ako z CR 🙂
Platis vopred kreditkou.
@caramilla díky moc 😉 no teď budu mít k dokopání pěknou příležitost 🙂 manžel totiž dostal k narozkám(40 😝 ) poukaz na víkend v pivních lázních 😎 s tím že si naši vemou děti a my si budeme válet šunky 😀 😀 takže s ním zkusím hodit řeč 🙂 řekla bych že si začíná sakra uvědomovat že s tím bude muset něco dělat 😉 tak snad to bude dobré 😉 jinak teď byl doma skoro 3 týdny a kdyby ho nezlobili záda tak byl skoro jako dřív 😵 aji na rodinném výletě jsme byli 😎
díky všem za účast 😉 je to fajn se mít kde vyplkat 😵
@diapozitiv01 aj sa musis registrovat na tej stranke ja som teda kreditkou nikdy neplatila vzdy na dobierku alebo prevodom budem si to musiet nastudovat
@olivka84
kliknes si, kupit a potom musis napisat kontaktne udaje plus udaje na kreditky.
Ja uz som objednavala minimalne 3 cisla takto a vsetko v poradecku. Je to cenovo lepsie aj rychlejsie ako z CR, podla mojich skusenosti.
@diapozitiv01 Normálnou platobnou kartou Visa to asi nejde, však? Musí byť taká, čo sa s ňou dá platiť cez net?
@zuzu_epona
musi to byt kreditka, co ma tie vystupene znaky /cisla, pismena/. ja mam Master card a slape to ako po masle.
@zikie My máme tu menší postel 160x70cm a taky máme už obyč velikost deky a polštáře (vše Ikea)
@palosek Tak ta modrá je jak na mně 😵 😵 😵 😵 (modrooká blondýnka, tak si v modré medím)
@diapozitiv01 tak to neviem ci pojde mame slovensku a su tam aj tie vystupene cisla ale ked som s nou chcela zaplatit nakup v nexte nechcelo mi hu zobrat 😖 sak vyskusam a uvidim a keby nie tak potom jedine s toho pattistudia

@lenasss díky 😉 no jo musíme to zvládnout 😉 a co je s Tvým manželem???