Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@zojec
perfektne su, zevraj su strasne pohodlne.
Ja som ich videla prvy krat oblecene na kamoske ked sme isli hrat squash a to som sa asi 10 min rehnila ze co jej sisi v tomto ist hrat 🙂
@diapozitiv01 pohodlne su, to ano :D ale squash by som v tom asi nevedela hrat 😀 nosi sa to ako sukna, akurt si v tom mozes sadnut ako chces 😀
@zojec Nádherné fotky a kalhoty taky!
Já tuto diskusi nějak teď nestíhám dočítat, jestli na mě někdo něco měl za dotaz, prosbu, tak pište mejl, IP, nestíhám, byly jsme nemocné a je toho moc, dvě hromadné objednávky, doktoři, furt něco 😝
Tento víkend jsem musela šít i s horečkujícím dítětem na klíně, už prostě to nejde, zákaznice to mají zaplacené 😖
Jasmí už je dneska snad lepší, tak i byla 3 minuty venku a nafotila bundu🙂
@diapozitiv01 Krásne, ako si lemovala body? A teda písmenká by sa mi nechcelo prišívať 😀
@caramilla Péťo nádhera jako vždy, hnědo růžová byla taky moje oblíbená kombinace 😀 Ať je vám už líp!
@anastazieb Já jsem Jasmíně chtěla do školky ušít antracitovou, ale když to vidím 😵 😵 😵 😵 TO bude těžké rozhodování, bééééééééé 😝
@zuzu_epona
no ma to dost much, ale bola to fakt rychlovka (teda nie taka ako ma @bordino🙂 ).
Bodycko som lemovala pruzkom na tretinky a potom na CL ale mozes daj aj dvojihlu. Volakedy som lemovanie robila na OL a potom prisivala na rovnostehu, ale dost sa mi ten rovnosteh trhal. A kedze sa uz trosku kamaratim s CL (vdaka @mitape) tak ho sem tam vyberiem zo skrine a pouzijem.
@zojec
tak toto su spica fotecky a ta hafanovska edicia je fakt cool 🙂)
@diapozitiv01 jeeeej🙂 perfektne. A ako ste oslavili?
@bubulakovo
paradne, kuk foto na FB 🙂
tak jsem holky vyzvídala. Maminka kamarádky ho má od té minulé akce z Lidlu čili asi 4 měsíce. Ve fabrice šila na průmyslových takže může srovnávat, podtrženo sečteno s ním je spokojená- Říkala, že jí ušil zatím vše, že jediné minus je, že nemá přihrádku na odřezky a jedna z nití, že se hodně špatně navlíká,teď nevím, zda jsem to dobře pochopila, ale říkala, že aby se jí tam ta nit dobře dávala, tak musí oddělat rameno...tak nevím,...ale jinak je spokojená. Ona ve fabrice byla zvyklá, že sedla vždy k plně seřízenému stroji - měli tam seřizovače, kteří jim poštelovali napětí, natáhli nitě apod., a ony sedly a šily, ale k těmhle dvoum věcím má výhrady, ale jinak by ho koupila zase 😉 tak třeba jsem pomohola v rozhodnutí 😉
@mahafi som zabudla dat link
https://www.youtube.com/watch?v=Z8OxKJQ6PdUAhoj, jedna nešicí.......z Danielčiných narozenin 🙂
Chachá!!!! Vkládám hnusné foto jedné dnešní RYCHLOVKY 😀 (nastříháno po večerníčku, zkompletování po uspání holek). Jako musím říct, že pokud nešiju něco poprvé, docela mi to i jde 😎 😝 - myšleno rychlostně, na vyšší kvalitě provedení se dá pracovat vždy 😉. Jen ty méďové mi k sobě barevně něja moc nejdou, ta velurová fólie v červené vypadala v kuse světleji a pastelověji... (a hodila se skvěle k té světle fialkové, která zas vypadá světleji, než jsem očekávala), ale snad bude mít i tak majitelka ráno radost 😵
@zojec super foto! Jasmínka nemá tuto nemoc ze školky, ale od mojí ségry, byly jsme na mamky narozeninách a ona měla virozu a mě přišlo neslušné jet domů:( I když jsem jim zakázala se tulit, tak při večeři seděla vedle ní a jedla z jejího talíře, sice svým příborem, ale... ale mě prostě bylo blbě dělat hysterku. Ale kdybych to věděla, jedu domů a neváhám. Už je to snad za námi, ale viroza jako prase. Teda horečky snad jsou za námi, trvaly týden, teď už jen doléčit kašel, rýmu, odřený nos, zničenou sliznici od kapek do nosu, zahlenění a modlit se, aby nic dalšího do toho nechytla 😝
Já jsem se od ségry držela hodně daleko, vůbec jsem s ní nebyla v kontaktu napřímo a chytila jsem to taky, takže to bylos stejně jedno...
@argo1 Díky 😉 Dneska už měla dobrou náladu, smála se a dělala vtipy, už má i lepší barvu, tak jsem ráda.
@crawler To, co píšeš o tom OL mě teda hodně překvapuje, to bych nečekala. Já slyšela zatím jen samé špatné recenze, toto je první pozitivní ohlas, co na ten stroj slyším 😒
@palosek krásnej!

dnes som stiahla fotky z telefonu a objavila este jedny gate, co som si sila na dovolenku :D skoncili u sestry, vraj sa v nich dobre cvici joga 😀