Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@kuna Neee, tak jsem to nemyslela. Ale jsi zlatá! Já jsem už dlouho měla v hlavě mikinu s takovým vysokým šálovým límcem, jednu takovou mám doma a je úplně super. Akorát mě nenapadlo, že překreslit střih z tmavé mikiny bude tak šílený problém a že to není až tak jednoduchý střih, jak se zdálo... Aže ten límec se bude chovat jinak z fleecu a jinak z výplňku ☹ Ale už jsem v ní zdomácněla 🙂
A právě ta tvoje se mi hrozně líbí, je jednoduchá a tím krásná. Jsem si mohla ušetřit nervy 😀
Dneska odesílám střih na kombinézu, máte poslední šanci být zařazeny do seznamu 😉
baby nemate na predaj ciernu alebo orandzovu sustiakovinu 1,5metra surne?dakujem
@kuna @mehlo Tohle je takový ten vysokánský široký límec, padající dolů jako šála. Z fleecu nebo něčeho pevného vypadá lépe- je víc na stojato. Kdybys chtěla střih můžu poskytnout- ten je v pohodě- hrozné je hlavně moje zpracování- nesedící proužky, vsazení límce apod. Omlouvám se za děsivé foto, ale víc toho teď v rychlosti nezvládnu...
@michamicha to jsem ráda a zároveň mě to moc mrzí ☹ Snad Ti to pomůže a bude za chvíli lépe 😉
@zikie ale!!!!! Já to tak teda nevidím 😀 😀 Trošku se tam něco rýsuje, ale chtělo by to zboku 😀 😀 😀 Já také přemýšlím nad mikinou, neboť mi bříško ze všech leze, anebo už je to hodně obepnutý. Ale včera jsem se rozhodla pro merino triko, taková kosa mi dlouho nebyla, a to jsem si myslela, že jsem otužilá. Asi nejsem, nebo to bude tím vrtaným, opichaným zubem ☹
@michamicha tak se drž, at to brzy přejde, atb zaberou rychle 😉
Holky....dělal tady někdo potisk na triko? Jako přenos fotografie? Nebo nenašli jste na to návod?
Dcera má svůj oblíbený seriál...ale já nemíním dít 600,-kč za triko 😀 😀 😀 😀
Děkuji 😉
@michamicha at Ti to brzy přejde!
@mehlo díky 🙂 zrovna nedávno jsem na tebe myslela, jak se asi máš, protože jsem tě tu dlouho neviděla 🙂 tak doufám, že už se máš dobře 😉

tak moj druhy pokus - hu hu tricko, aj s kecupovymi ustami,odmietol sa umyt 🙂