Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@snowwitch
@bury kdybyste se holky nehecly a chtěly se PULu zbavit,tak mi můžete poslat fotky - jestli je to nějaký,co doma nemám, tak ráda odkoupím 😉 Jinak vidíte no...mě plenky pořád ještě baví - kupodivu - našila jsem jich už dost přes 100😀Jinak MArti hecni se a jdi do nečeho se zipem - vezmi stylefix a strach bude pryč😉
@aronek já osobně používám jen svrchňáčky (pul a flís) a do toho jedu vv a čč + jsem si našila asi 15ks kapsovek a ty milujeme a vkládáme právě taky čč a vv...Kalhotkovou má Linda jen jednu,ale zajímavý je, že ty šiju nejvíc na prodej... 😕
@sinala no to mi hlava nebere...já tady mám ke všem známým plnou důvěru,tak jedině,že by třeba nějaký,co jen čtou a nepřispívají ☹
Prosím radu - jaký je rozdíl mezi coral fleece a wellsoft (lama)? Je nějaký, nebo je to jen obchodní název stejného produktu?
@olivka84 - ty jo tak to přesně nevím ☹ já se občas vrátím zpět a pročítám různé rady a tak. měla jsem pocit, že to bylo před Vánoci, ale jistá si nejsem. Jen vím, že pár holek mělo jedny a chválilo si je a ostatní měly ty druhé a taky si je moc chválily, takže závěr byl, že jsou skvělé oboje 🙂
@crawler - já toho PULu moc nemám, jen dva druhy, na dvoje svrchňáky. Kupovala jsem jen takový ty obdélníky, co vyjdou akorát na jedny svrchňáky. Jeden je zelenkavý a druhý s "papírovejma čepicema". Takže žádnej šlágr, ani žádná velká škoda 😉 Ty jo s tím zipem nevím, nevím. Chci ještě Honzíkovi do školky zimní soft kalhoty, potom by potřeboval pyžamko, Otík nějaký kamašky, než bude zima 😀 No a mým tempem mám do Vánoc (ne-li dýl), co dělat 😀 Já tu ani nemám žádnou látku na mikinku a na jarní bundu je ještě čas 😀 😀 😀 (no prostě se toho zipu bojím, nooo)
@aronek málem jsem zapoměla - šila jsem jí ještě 4kusy novorozenecký😀 jako je to o hodně pohodlnější - o tom žádná...asi mít víc času, tak bych jí jich našila víc,ale viz příspěvek výše...mé děti nosí zmetky z šicích začátků 😀jo a to má tento týden dojet paní vyzvednout si ušitou výbavu pro dvojčátka (kterou ještě nemám😀 , tak jsem si říkala,že musím vybrat jen ty slušnější,abych jí přebalování s látkovkama ukázala a zbytek někam zamknu😀

ahojte,
prosim vas o vyplnenie anonymneho online dotaznika. dotaznik je urceny pre rozvedene/nych s detickami. ak ste viacnasobnym rodicom, pre zodpovedanie otazok pouzite samostatny dotaznik pre kazde dieta.
vsetkym respondentom vopred dakujem.
https://docs.google.com/forms/d/1px2Yi2bkBmnupf...