Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@jitu22 krásný kompetek a hlavně ta preciznost!
@winnyfred to je krásný fusak, já bych na toto neměla nervy. Psychicky se připravuju na šití fusaku na jaro a nechce se mi 🙂
@anfei krásný kalendář a super nápad s tím svítícím stromečkem!
@olivka84 pěkné, jinak moje děti taky nepózujou 🙂
@vranovcanka na začátky je to moc hezký!
@vesta suepr, to musel mít manžel radost!
@crawler krásné, moc se mi líbí ta látka na prvním bryndáčku!
@zuzu_epona krásný, nejdřív mě na ty mývaly lákaly výtvory anastazieb a teď i tvoje!
@bulinka krásný čepky a ten medvídkový fleece vypadá moc hezky.
@k_a_j_k_a jak píšou holky, kráčející patku plus nějaký elastický šev. Ideálně npsat Ježíškovi o overlock 😀
@jitu22 krásna výzorovo, precíznosť je tvoja silná stránka... vidieť, že ťa to baví.... 😉
@ellysa To je oriešková teplákovina z detivbavlnke.
@ringcoriel @maryol má u seba v albume skvelý strih na zavinovačku do autosedačky.
https://www.modrykonik.sk/blog/maryol/album/str...
@zuzu_epona mývalové jsou super 😵
@winnyfred to je pořádný zateplovací tuning 😵
@ringcoriel mám ho v pdf, pošli mi mail do zprávy, je to volně stažený tutorial, někde možná mám i odkaz na web, ale hledat se mi nechce - já podle toho ušila zuhle https://www.modrykonik.cz/blog/jemi/album/vybav...
nicméně nakonec jsem tento typ zavinovaček nevyužila a to jsem měla i jednu koupenou
Holky jdu zase otravovat 😅 nemala byste prosím některá doma kousek téhle látky: http://www.batani.cz/batani/eshop/27-1-POTISTEN... zákaznice z ní chce udělat kapsy do turkáčů a moc se mi nechce toho kupovat půl metru-kvůli dvěma kapsám 😒

@winnyfred wow wow wow, tak ten je fakt luxusní. 😵 😵 Uplně mám chuť se do něj zachumlat. 😵 😵 A máš ho tedy pěkně vychytanej 🙂 tomu říkám high level. 😉