Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Krásné vánoce všem klideček pohodu radost z toho co máme a z naších rodin to je víc než peníze 😉
Holky krasne Vanoce vsem!!!
🙂 Děvčata, všem Vám přeji pohodové Vánoční svátky a spoustu radostí z rozzářených dětských očí u vánočního stromečku. 😉 😵 😵 😵 😵
Holky přeji Vám všem krásné Vánoce a pohodové svátky 😉
Já jsem jedna z hodně mála, co Vánoce nemá ráda, takže se těším, až to bude vše za náma 😉
aj odo mna krasne pozehnane Vianoceeee :D
postahovala som nejake darcekove fotky.. retro kocik s perinkami a novou babikou, za kocik dakujem @behulka :D tricko z climu pre mna (to lemovanie sa mi zapacilo, na clime som skusila uz dvojihlou, vyzera to dobre, dufam, ze aj vydrzi) , seda mikino-bunda pre segru aj s nohavickami.. nejak mi usla gumicka na jednej strane, ale nechcelo sa mi to uz parat.. snad budu dobre 😉 fotky nic moc, len som nacvakala pred balenim :D a vyborne raw gulicky aj so spaldovymi celozrnnymi sladkostami 😉
Deka s fotkama je krásná, moc pěkně na ní fotky vyniknou.
Obdivuju vaše výkony a jsem ráda, že k vám můžu takhle nakukovat🙂 Přeju vám všem krásné Vánoce, ať září očka vašich dětí a máte doma pohodu!
Taká všem přeji krásné, klidné a pohodové Vánoce!
Krásné svátky plné radosti, pohody a klidu. 🙂
Krásný štědrý den, klid a pohodu o vánočních svátcích a hodně radosti přejí Felixáčci 😵 😵 😵
Veselé Vianočné sviatky Vám všetkým prajem🙂
Na pekné želanie netreba vzdelanie,
a tak Vam vinšujem to, po čom túžite,
hlavne nech Vam zdravíčko poriadne slúži,
aby sme veľdiela naďalej tvorili
a tak nám trvale len radosť robili
prijemne prežitie vianocnych sviatkov prajem
Děvčatka 😀 tak my máme rozbaleno a uspané děti, byl to hukot v tolika lidech ale bylo to dokonalý a víte co, po tom všem mám toho nejúžasnějšího manžela, víte co jsem našla pod stromečkem???? 😀 😀 😀 😀
@petkasv gratulace 😉
@anastazieb děkuju, normálně i slza ukápla 😀
Moc gratuluji, a rozumím tomu dobře, že přírůstkem je nový šicí stroj. Jinak to u vás musela být mela. Nás to čeká zítra, setkání s rodiči, rodinou sestry a tetou asi 16 lidí a další nadílka.

@macin73 Jé, děkuju za poklonu. Je to střih z (tuším) Ott 4/14, největší velikost, zmenšený výstřih, rukávy předělaný na krátké, víc projmuté v pase a řasení na prsou okopírované od @petkasv 😉 Ona nejvíc dělá ta látka. Já ty květy miluju....