Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Jinak opožděně přeji krásné prožití svátků a dobrý vstup do roku 2014.
Já mám dneska dvojnásobnou sváteční náladu.
Jo mám speciální důvod. Jsem se před 35 lety vyskytla.
@mehlo všetko najlepšie prajem k narodkám... 😉
@macin73 @petkasv @ucitelka70 děkuji děvčata! Užívám si to. Petulka je do večera u tatínka, tak mám relax.
Holky, prosím, nemáte odzkšený nějaký dobrý toustovač? Aby opravdu držela ta nepřilnavá vrstva? Dostala jsem od tchyňky peníze na něco do kuchyně a ten náš už je pro ostudu....
Já mám přes 15 let toustovač od Tefalu a super. Měla jsem ho 7 let na škole, kde koloval na kolejích a pak další roky doma. Stále skvělý. Koupila jsem novější model i sestře a taky moc spokojená. Tousty vytahuji pouze dřevěnou špachtlí, po použití vytřu kuchyňskými papírovými utěrkami. Tousty dělá tak rychle, že nestíhám mazat. Může jen doporučit!
@jieff tak ta je bozi, to nemuzu ani emmine ukazat, by chtela novou.. 😀 ja ty stranky miluju, kazdou chvili tam natrefim na neco inspirativniho.. u nas byl letos jako hlavni dar obchudek a mala je z nej teda naprosto unesena.. jen nechce nic prodavat, bo se nechce vzdat zbozi.. 😅 😀
koukam, že kuchyňka do šicí diskuze nepatří...no je to pravda no 😀 , kdyžtak mrkněte na blog
Tak se také trošku opožděně připojuji k přání klidných vánočních svátků a krásného nového roku 2014 plného šťěstí, zdraví a hlavně ať máme všechny čas na šití. 😉 . Nemohla jsem napsat dříve - páč pro všechny byl zákaz PC 😀 .

@petkasv tak gratuluju 😀 😀 😀 😀 , to snad ani není možné 😀 😀 😀