Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@winnyfred tak to je bomba.... já jsem na piráty zatížená. škoda, že tuhle pirátskou látku mě jen V. a u toho nenakupuju.
Ale teda aplikace absolutně dokonalááááááááááááá 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
fakt tady šiješ totální špičku, takhle rychle se zlepšila snad jen @crawler, ta k tomu taky sedla a za měsíc uměla to, s čím se my ostatní plácáme minimálně půl roku
Prosím pěkně holky, můžete mi říct váš názor, za kolik byste ušily takové tepláky? Turky jsou z fineribu, barevky z plyše, hore dole 2/2 žebro s gumou, dvoje mají lemované kapsičky, třetí turky jsou ze známé MTX teplákovky 🙂. Moc díky za názory, koukala jsme na Fler, ale tam ty ceny lítaj hore dole, podle stráveného času to nemůžu nacenit, ty kapsičky sežraly nějaký čas. Vel cca 80. Děkuju.
Právě mi přišlo Ottobre, mám stejnou radost, jako když jsem jako malá našla ve schránce Ohníček 😀
@jitu22 Miluju ty tvoje rychlovky🙂 Já tepláčky moc neužiju, všechny ponožky mému prckovi padají a ty, co by aspoň chvilku držely, si už lumpačka sundává.
@winnyfred Nechápu, nebaví mě ani to vystřihování, ani obšívání, jak toho můžeš tolik zvládnout?
@sonka.77 Pokud si chceš na jednu plenku přidělat patentky, využij snapservis, na sijemdetem si najeď vlevo dole na snap servis, jsou tam adresy holek, které mají kleště a půjčí. Najdeš dle místa bydliště někoho poblíž, určitě ti ochotně prodá i pár patentků, u mě si už takto jedna paní byla. Samotné patentky bez kleští nepřiděláš.
@zuzkasim mám hrozně hodný dítě když sme spolu samy doma a holka je ve školce tak u toho můžu sedět celé dopoledne 🙂 ale taky mě to bůh ví jak neba jen si dycky něco vymyslím a pak mi to nedá spát dokud to neudělám, ale toho piráta sem dělala 3 dny jakej sem k tomu měla odpor 🙂
Teď mi dorazili Lillouši z Unuo, staré šičky-praktičky se mi budou chechtat, ale prvně vidím v reálu žáby a úplně jsem se do nich zamilovala, jsou fakt krásné. Jo a abych dokreslila svůj výtvarný talent a své rybí oko, včera večer jsem si malovala obrázky, co budu holkám šít na jaro/léto, abych pak neměla každé triko a mikinu jiné barvy co se k sobě nehodí, takže jsem kombinovala a vymýšlela a nejlíp jak uměla kreslila na papír...a chlap pak na to kouká a povídá "ti to kreslení mámo nikdy moc nešlo, co?"..
@winnyfred to je úplne úplne fantastické, krásne..... nádherná aplikácia pre fešákov.... ako si vedela tak pekne urobiť?
@ucitelka70 já si to všechno nejdřív kreslím někdy strávím i 14 dní že si jen tak čmárám než sem spokojená
@winnyfred ak budeš mať dakedy naskenované tie šablony, isto budem chcieť a pokúsim sa čosi podobné vytvoriť, máš krásnu prácu....
@ucitelka70 OK 🙂
@koki_melo tak super, to se už brzo dočkáš 🙂 já měla kulatiny loni a nedostala jsem prosím pěkně vůbec nic, protože jsme zrovna chvilku předtím kupovali auto... no, a když nic nepřišlo ani časem, tak jsem na podzim prohlásila, že ač narozky nijak extra neslavím, tak kulatiny nenechám projít bez povšimnutí a nadělila jsem si (sama sobě) tkané etiketky 😉 i když to je pro mě zbytečné a v životě je nezvládnu vypotřebovat všechny, ale to je mi fuk, i tak jsem z nich pořád ještě nadšená 😀
tipuju, že tak za rok za dva nejpozději ten COL bude i u mě 😅
A polštář je velký spací, on vypadá malinký a výplň je rouno z našich oveček, co jsem v létě vyprala a na podzim vyčesala. 😎

@mamata ale paradoxně mě ty aplikace vůbec nebaví páč to hrozně dlouho trvá :D se stav já ti okopčim šablonky :D