Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@winnyfred já Tě nedávám - ten pirát je dokonalý - nechápu, jak dokážeš takhle dokonale obšít aplikaci - nikde nic nepřečuhuje,nikde jsi neujela...Chybí tady smajlík "klobouk dolů! "
@sufik1 Alčo,díky za pochvalu,ale myslím, že Klára je ještě vyšší level - takovouhle aplikaci bych snad nedala ani teď - takhle precizně...no síla!!!
@laeela krásný a ta paspulka ve švu 😵 no a čepka - pletení je nad mé chápání, ani neocením náročnost - nevím, neznám,ale líbí se mi moc 😵
Máte niekto strih na rovné(nie velmi širokánske)pánske tepláky?
@zuzu_epona Krásné 🙂 a položené fakt tak nevyniknou, ale když je pak vidím na dětech, tak to je uplně boží.
@crawler
@a_lexa
holky díky za chválu. Prýmek s bambulkami se mi tu váli už od loňska, konečně na něj došlo. 🙂
A látka je od Millera, strašně se mi líbila a možná že polštářek bude nakonec můj, páč dorotka po návratu ze školky prohlásila, že chce beruškový. 😀
Ještě jsem stihla ušít Filipovi zelený s broučkama a krémovým prýmkem. 🙂
@zuzkasim tepláčky josu v pohodě, to je fakt šup šup, ty už sekám jak Baťa cvičky 🙂 Je to pořád jeden střih, upravila jsem si ho po svém, takže krásně sedí na látkovky, nikde netáhne.. A já mám právě tyhle tepláčky radši než polodupačky, protože vydrží přes několik velikostí, aniž by to vypadalo blbě. Polodupkám vždycky nejdřív plandají nožičky a pak už je krátký sed. Tadyto se dá hezky upravit na těle, jak to má náplety. A ponožky malá nastěstí moc nestahuje, jen ožužlává. Vojta si je svlíkal, ale dupačky nesnášel, právě protože nešly svléknot 😀

@laeela nestraš!!!! já ho vzala taky, on je ten vzor ve skutečnosti asi poloviční, ne??