Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Jedna "rychlovka" ode mě, aneb jak si šitím vydělat cca 1kč/hod 😀 😀 😀 Ale ne, popravdě, šití od prvního střihu trvalo týden (i s nesčetným páráním 😀) a ne měsíce, jako u jiných věcí, kdy to jednou nastříhám, za 2 týdny sešiju něco na OL, za další 2 týdny např. olemuju na rovnostehu a za další měsíc došiji zbytek 😀 😀 😀
Syn si přál z této látky, tak jsem to zkusila, líbí se mu, jen teda zlaté mikinky s kapucemi, bez kapes, nebo s kapsami jen zboku a ne u zipu, kdo to má pak sesazovat 😀 Ale tentokrát to mám i se začistěním u límce 😉
@allymally No a hlavně olej na křečové žíly, bohužel 😝
Jinak moc všem děkuju, že jste na mě nezapomněly. Já bohužel teď nemám moc, co přispívat, protože jsem celé dny v práci a večer akorát padám přímo do postele. Ale až bude zase volno s miminkem, tak snad nějak pošiju ty hromady látek, co tu čekají.
@daisyr Ta je úžasná 😵
@bury neviem ci ti to pomôže,nasla som daco vzorove
http://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/5-1...
@daisyr nádherná bundička 😉 Co je to za látku?
@baarca Gratuluju, děti budeš mít dost při sobě, to jsem si vždycky přála🙂
Dnes jsem se šitím o hodinu rychlejší jak včera! Výrobek není nic zvláštního, ale merino triko s dlouhým rukávem jsem měla už loni na seznamu pro Ježíška, nic nenaježil, narozeniny taky nic, tak jsem dnes konečně ušila sama. Snad na ty hory za 14 dní odjedeme a triko opravdu užiju.
@anastazieb , krasne barevna bodicka, povedla se...
@anastazieb Hilco teplákovka http://www.allyfabrics.cz/www-allyfabrics-cz/es....
@bury jj je to fleec 😉 koupila jsem ho tady na MMB: http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=313873 🙂 ale koukám že už ho asi nemá 😒
Ahojte som tu nová🙂 začínam len so šitím, chcela by som radu z kade objednávate látky, ktorý e-shop je dobrý?
Ahoj - já se taky ráda přidám - jen nevím jestli ten fofr tady budu stíhat... 🙂 Jan028 - obchodů je spousta já nejčastěji kupuji: mechulka, sijemedetem, dumlatek. No a potom občasně - unuodesign, postaramese, sitiniti. Vyjímečně když se domluvíme tak moraviatex. samosebou za vše .cz
holky nádherně šijete, mi zase marodíme a děti večer nechtějí spát, tak nemám času něco pošít ☹ aspoň se kochám vašimi výrobky 😵
dotaz - nemáte tu někdo zkušenost s tím, že by potravinová alergie způsobovala časté záněty průdušek ?
@evaon krásné šatičky 😵 a můžu se zeptat z čeho jsou ty ptačí budky ?
@kachnator pěkná 🙂
@papajka7 super
@daisyr ta je suprácká 😵
@anastazieb krásné 🙂
@michamicha super 😵
@baarca jéé gratulace k bříšku 😵 😵 😵 😵
@zuzkasim pěkná látka i tričko 😵
@zikie krásný 😵 krokodýly mám někde na cestě 😀 koukám, že je máš zkombinovaný se světlou látkou, já chtěla kombinovat s tmavě zelenou z praktických důvodů 😀 tak uvidím
@zojec krásně zkombinované 😵
@zuzu_epona teda pěkná nadílka s ubrousky 😎
@koki_melo krásný tepláčky, jak nemám na omak ten plyš ráda , docela často přemýšlím nad tepláčkami z něho
@winnyfred nááádhera 😵 😵 😵 fakt hustá aplikace 😵 jseš dobrá
@caramilla ty seš nezmar s bříškem 😀 😵 to bude šicí miminko
@petkasv krásný soft 😵
@zuzkasim úžasné obaly na bločky 😵 pěkně pečlivé
@michamicha krásné 🙂
@katka82 super 😀 ty kočičky na softu jsou krásný
@argo1 pěkné pěkné
@kamishek ta mikina je boží 😵

@baarca gratuluju k rostoucímu bříšku 😵