Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@anastazieb jj, podčesané hilco od ally 😉
@barcav průdušky mohou být projevem alergie, jen nevím, zda přímo potravinové? Jinak teda určitě vyloučit podezřelé alergeny.
@terezita nojo, když já bych mléko taky nedávála, jenže malý je po něm jako divý 😀
@jieff super nápad, opravdu, škoda krabiček, takto se využijí
@mamata bambus nebo jednolíc, finerib bude asi dost teplý a silnější, takže na léto ne
@crawler super, a je vidět, že jsou sourozenci🙂 jsou si podobný, alespoň v kuklách 😉
@barcav - no určitě to na to bude mít vliv, věřím tomu. Jestli jste takhle hodně v rodině alergický, tak bych otestovat nechala. Kamarádky malej je autista a na něm je hrozně vidět, co (ne)jí. Stačí blbý homeomatika, kde je laktóza a malej je celej den "na zabití". Takže věřím tomu, že potraviny můžou hodně ovlivnit. Otázka jak zjistit, co to je. Hodně se o tohle zajímá a ve fotoblogu má katyxq 😉 tak zkus s ní.
holky, objednávám si nějaké věci u stoklasy a vím, že se to tady probíralo, ale nedohledala jsem. Je pruženka od něj dobrá? Myslím pro děti do pasu? Potřebuji širší do tepláčku a ták.
@sinala teda, ta je neuvěřitelně šikovná 🙂, je to nádhera, muselo jí to dát moc práce. a vybrala krásný obraz 🙂, to věřím, že tě muselo mooooc potěšit 🙂.
a zase stejný problém jako před dvěma týdny, MK mi nějak stávkuje a nejdou dávat líbiky, číst komentáře, nahrát fotky a tak podobně, musí se mi na to manžel podívat (od něj z kompu mi to funguje, takže záhada je někde v mém noťasu.... grrrrrr 😀).
ahojte,poradíte mi ako robíte lemovanie na body?už je to pre vás asi banalita,ale este som to nerobila a chcem skúsiť pokym nosí Viki bodičká.ďakujem🙂
@zikie já ještě musím taky spíchnout kojící tričko, ale nějak pořád nevím z jaký látky 🙂 mám vesměs hodně pro děti a do skandinávských květu se mi střihnout nechce, protože Elince moooc sluší a k těm květům mám do kombinace jen finerib a to by na kojíci tričko bylo moc teplé... Tak možná zkusim nějaké jednobarevné 🙂
Plus teď musím taky pošít něco pro Elu, na malého toho už mám dost a hlavně se trošku bojím šít takhle napřed, že neodhadnu proporce....
@alenf můžeš proužkem na třetny: http://hamburgerliebe.blogspot.de/2013/07/baby-...
nebo jen přeloženým patentem jako to šije třeba @anastazieb http://www.fler.cz/zbozi/body-zviratka-z-dzungl...
Holky, opět vás tu poprosím o radu a zkušenosti 😉 V čem perete bambusové vkládačky? Už jsem se dočetla, že nemají rády kyselé (ocet, kyselina citronová). Za konkrétní ověřené výrobky budu moc ráda 😉 Děkuji předem 🙂

@baarca óbr gratulka 😵