icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

mahafi
7. feb 2014

@caramilla 😵 😵 😵 😵

anastazieb
7. feb 2014

@caramilla šaty jsou krásné, ten nápis se mi tam ale taky moc nelíbí...

caramilla
7. feb 2014

@zuzkasim no, furt lepší jak zelená cedulka ve švu 😀 Mě se tam líbí 😀

koki_melo
7. feb 2014

@caramilla šatičky jsou krásné, pak dej fotky se sestrou 🙂

lenasss
7. feb 2014

@caramilla Tak ty jsou úžasné. 😵 😵 😵 😵 chybí mi tu slintací smajlík. 😝 Nechceš mi taky jedny ušít.Se mi budou za chvíli hodit 😀 😀 😀

alenf
7. feb 2014

Tak práve som dokončila teplákovú súpravu pre mňa,je teplejšia,hrubšia🙂

terezita
7. feb 2014

@caramilla teda saty jsou nadherne! ale taky bych to tentokrat vyvedla bez napisu.. 😉 i kdyz ono to pak na tele bude zase vypadat jinak..

zikie
7. feb 2014

@caramilla Šaty jsou super!!! Ještě víc se ale těším na ty pro Jasmínku.

nelibeli3
7. feb 2014

@alenf jeeeej krasna, pekna pracička 🙂 odkiaľ maš tu teplakovinu?

alenf
7. feb 2014

@nelibeli3 ďakujem,z čiech od 1 pani,má rôzne odtiene,teplákovina je počesaná,povedala by som takej strednej hrúbky🙂

nelibeli3
7. feb 2014

@alenf kolko stal meter a ma aj viacej farieb, a aka sa ti zda kvalitou !? 😀 😀 😀

alenf
7. feb 2014

@nelibeli3 mne kvalitovo vyhovuje,dobre sa šije,má takú vinovo cervenu,ruzovu bledu,syto ruzovu,bledu-tmavu modru,bleda-tmava zlta,hneda,bleda-tmava siva,bezova,biela,oranzova.Mne to je príjemné na pokozku(tepláky)🙂

veronik77
7. feb 2014

@caramilla šaty jsou nádherné! moc se Ti povedly! Co tam máš za podšívku, prosím? 🙂

a_lexa
7. feb 2014

@caramilla Nádherné šaty 😵 😵 Asi sem nějaká divná, ale mě se na té stuze ta značka líbí. 😵 Přijde mi, že to ty šaty posouvá o něco dál. Nejsou to prostě jen nějaké "no name" šaty. Prvně jsem si šaty prohlédla, a právě ta značka mě zaujala a měla jsem potřebu je zkoumat dále a zjistit co je na té stužce. A moc mě baví kam jsi nápis umístila - není ani uprostřed ani na straně, určitě při pohybu ruky bude někdy vidět a někdy ne. Takže za mě fakt paráda. 😵

stassy
7. feb 2014

@caramilla Saty jsou pekne, jen se taky pridavam k holkam, ze logo takhle vpredu rusi. urcite je to lepsi nez stitek, ale ja bych (v pripade, ze na satech musi byt moje znacka), ji dala spis dozadu. ano, nebude tolik na ocich, ale rekni uprimne - Ty by sis poridila na ples saty, ktere maji napis vyrobce takhle viditelne? ;)

a_lexa
7. feb 2014

@alenf wow, nádherná teplákovka - jsi naprostej profík. 🙂

ucitelka70
7. feb 2014

@caramilla prekrásne šaty.....

anastazieb
7. feb 2014

Mé nové tričko 😉

petkasv
7. feb 2014

Tak něco ode mě 😀

zuzkasim
7. feb 2014

@petkasv Peti, ty si s těma motýlkama umíš pohrát! A taky víš, co ti sluší🙂 Kdo tě fotil? Bych se taky ukázala v těch nových tričkách, ale nějak nejsou lidi...

@alenf Fakt dobrá teplákovka!

petkasv
7. feb 2014

@zuzkasim děkuji, děkuji 😀 z mikin mám radost, mám už doma pěknou sbírku, jsou originální, žádnou takovou jsem ještě neviděla a jsem na ně fakt pyšná 😀 no a kdo mě fotil 😀 stativ a foťák 😀 poskakovala u toho Butuška 😀 a fotky jsem pak snad dvě hodiny upravovala a vybírala 😀

alenf
7. feb 2014

@a_lexa
@zuzkasim ďakujem,trošku som to chcela oživiť tou staroružovou🙂.

daisyr
7. feb 2014

@caramilla nádherné šaty! Cedulka sice takto trochu upoutává pozornost, ale až budou šatky oblečené, tak to asi bude ok (bude víc na boku). Jinak teda krásná látka, ač klasickou růžovku nemusím, tak tady to je moc krásné. A z krajky v podobném stylu jsem měla šaty na promoci 😉

daisyr
7. feb 2014

@alenf super souprava, ta mikča je fakt super ušitá - precizně
@petkasv hezký kompletek a sluší ti to 😉

alenf
7. feb 2014

@daisyr dakujem,trošku som sa s tým pohrala🙂

elixia
7. feb 2014

@petkasv tricko krasne ale mikina nema chybu! 🙂

petkasv
7. feb 2014

@elixia děkuju, no triček už mám plný zuby, našila jsem jich už snad pět a žádné není moje 😀

bury
7. feb 2014

@petkasv - teda já z tebe nemůžu 😉 výtvory krásný, originální.... řekni mi ale, že takhle normálně doma nechodíš - myslím tak upravená, nalíčená, učesaná. protože jestli takhle vypadáš pořád, tak jsem naštvaná 😀 😀 moc ti to sluší.

petkasv
7. feb 2014

@bury počkej počkej já nejsem vůbec namalovaná 😉 udělala jsem si akorát řasy, protože jinak žádný nemám, ale jinak mám na sobě kalhoty co nosím na doma - jsou to litexácký sportovní a ty miluju 🙂 taky tak vypadají 😉

bury
7. feb 2014

@petkasv - si děláš prd..., že takhle vypadáš jen když si dáš řasenku???? 😕 😉 tak to klobouk dolů.... 😉