Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky, vy už máte látky z Unuo? Já pořád čekám ☹
Jinak když už jsem u těch větnamců a spol. tak se stačí kouknout na obchody do OR ..... třeba takové Sportisimo 😀 😀
Děvčata prosím, mohly byste mi poslat odkaz jak ušít bodýčko? Děkuji mnohokrát, budu ráda.
Mně došel balíček minulý týden, den nato další (ten už jsem nečekala), takže jsem ho nechala rovnou poslat zpět... tak možná byl některé z vás... já tučňáky vzdala a vzala místo nich ty velryby 😎
@lenasss krásné vše, hlavně pyžamka 🙂
@winnyfred nádhera!!! dobrý nápad s tou kraječnou, škoda, že na to zapomenu, až budu zas něco šít pro naši Gabru@jieff knírové triko je super 🙂 Strašně nápadité 😉
@kuna všechno krásné, ale tučňáci mě uchvátili nejvíc 🙂
co se týče líčení, tak já musím neb jsem jak vyblité lečo :-P BB krém sice nemám, ale používala jsem kdysi od avonu krém , co plnil stejnou funkci. Nicméně, čím jsem straší, tím víc toho na sebe musím matlat, tudíž teď už jedině silná vrstva makeupu 😀
Jinak bych taky řekla, že @petkasv má zdravíčko´, rtěnku a i trochu stíny, ale když říká, že ne, tak ne 🙂 Hold, někomu příroda nadělila víc a na nás některé už asi nezbylo, no 😀 Jako já kdybych šla ven nenalíčená, tak způsobím asi veřejnou paniku, takže to radši neriskuju :D
unuo už mám taky dávno doma, je to tak 14 dní.
@arlette ty brďo, vy mě už štvete, rtěnku žádnou nevlastním, neb mám ústa jako rodilá afričanka, a když si dám barvu na hubu tak vypadám fakt jak domorodec, ještě kost do nosu a je to 😀 stíny na oči nemám taky, kvůli tomu že mám brýle, stejně by nebyly vidět 😀 ale vlastním tužku na oči, bohužel nejsem schopná dokopat se k tomu jí ořezat, tak je z ní pahýl který se fakt nedá použít, možná tak akorát na vyškrábání očí 😀 a o zdravíčku jsem psala, že si ho teda koupím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 víte co nevlastním a co mě trápí fakt jako hodně tak to jsou PRSA, z mých krásných trojek se stalo něco co je menší než čočka, nebo hrášek a to musím dolaďovat podprdou a to je smutný 😀
@petkasv Já zdědila hrudník po tatínkovi rovnou, skoro trojky mám akorát když kojím, tak jsem si to teď naposled užívala, protože přikrmuju a prsa se zase pomalu zmenšují. Jako štve mě to, na druhou stranu nikdy si žádný chlap nestěžoval... Kdyby se mi celkově podařilo tak 5kg navrch, tak bych byla nejspokojenější a ani po prsách bych netoužila🙂
Mě na tom hlavně štve - že bych mohla nosit všechny šaty co mi pasovali před těhu, ale nemám do nich ty prsa - takže za mě - přidávám se k hromadě.... potřebovala bych z těch mých -1 udělat aspoň nulky 😀
baby, mam otazku ohladom velurovych nazehlovaciek.. ako sa spravaju v susicke? lebo mam tu take jedno kupenske tricko a na nom velurova nazehlovacka po par suseniach vyzera dost biedne.. kazdopadne nie ako velurova 😖 mam radsej susit na susiaku?
jemi@ veliká gratulace k synovi 🙂 hlavně ať jste zdraví 😉
Tak jsem se rozhoupala a objednala kráčející patku v patchworkové sadě.
Chtěla jsem z Amazonu, ale nakonec jsem zjistila, že je to jedna ze skupin zboží, které amazon do zahraničí nezasílá, mají tam nějaké omezení, netuším proč.
zkoušela jsem amazon.de a to samé, navíc byla sada o něco dražší.
Po půlhodině jsem to chtěla vzdát a objednat jí nakonec tady za tu vysokou cenu, ale pak mi to nedalo, vygooglila jsem nějaké obchody v uk se šicími potřebami a našla jeden, který zasílá do zahraničí, platí se kartou a sadu měli za stejnou cenu jako na amazonu.
Připočetli mi tedy dph, ale poštovné je v přepočtu jen 150 korun, takže celkově jsem ušetřila 500 korun. V e-shopu tady mají poštovné stejné - 150 korun 🙂
A už se nemůžu dočkat, až jí vyzkouším, navíc je tam průhledná patka na aplikace a další patky, které ještě budu muset zjistit, na co jsou 🙂.
A ztratil se mi někde na cestě balík s vlnou z Německa, už jsou to skoro dva týdny, co jej odeslali. Tak jsem včera psala na e-shop, co mám dělat a oni téměř obratem odeslali, že zboží posílají ještě jednou a víc se nemám starat, vyřídí si to sami. 🙂

@jief 😀 tak není zajímavý, je hezký 😀 akorát já taky radši výstřihy, velké výstřihy a přes to mikinu 😀 😀
já myslela zajímavý jako zajímavý hlavně tu aplikaci, že jsi dala ten knírek doprostřed toho kvítku 😉
@lenasss krásný , copak je ta červená kostička za matroš ?
@winnyfred nádhera, ještě spamuj 😀 chci se kochat