Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@mehlo mě se moc líbí http://www.minimenschundco.com/epages/62615212....
nebo pro mně http://www.minimenschundco.com/epages/62615212....
Mělo by se dát do podmínek diskuze, že se sem NESMÍ dávat odkazy na Lille častěji než 1x za kvartál! 😉
Prosím pěkně, jaký je rozdíl mezi Lamou a Beránkem???
@allymally Plno je nejen ve Zlíně, já jsem teď přijela z pražskýho motola. Termín mám v neděli a teda dneska to byl planej poplach. Prej je to úplňkem a maj úplně natřískáno, strkaj maminky už i na negynekologický oddělení. Mudr. doporučovala vydržet do pondělí odpoledne, kdy už bude zas další várka propuštěných.
@petkasv krásné tulipánové triko a už dlouho jsem ti chtěla pochválit, holky. Jsou to moc pěkné slečny 😉
@mehlo pyžamo pěkné a model taky fešák, má hezké očička, na ty holky jednou poletí 😉
@zuzkasim mě to divné nepříjde, můj starší syn na si zařídil fcb už ve školce 😀 , mladší není sice tak zdatný, na internet chodí, ale ještě neumí číst, takže asi nebude zatím v ohrožení.
@sufik1 iso 3200 je za deního světla venku moc. Jinak mám na úpravu fotek zoner15, ale fotky zmenšuju v malování 😀 a v pohodě 😀 Ale já nemám pěkné fotky, neb mám na prd objektiv ...
@papajka7 tak to je bombááááá!!!! Střih tipuju z burdy - Nemo, už mě asi někdo přeběhl, ale já než dočtu těch 15 stran, tak postupně reaguju 😀
@bury já mám ten singer a na to moje šití zatím stačí, zatím jsem spokojená, tak snad nepřechválím.
@diapozitiv01 , ja delala malym detem jednoduche masky, ze jsem vzala stary flisovy overal, ustrihla tapicky a ty nasila na kapucu jako Usi/oci... Mam takhle masku pandy (cernobily overal) a zaby(zeleny, na kapucce jsou oci).

Néé nechci policajty. Nesmím!!!