Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@jieff krásna mikča....
@papajka7 to je teda něco...no, můžete to zkusit po dobrém, třeba by se dalo dohodnout na nějaké spolupráci/podílu na zisku...co já vím...tedy pokud bys o to měla zájem. I když tedy by bylo vhodné toto řešit spíš dopředu, než zpětně, že... a pokud dohodu nechceš, nebo nebude možná, tak to pořeš s právníkem. To nemůžeš nechat jen tak.
@papajka7 hm, teda, tak to je síla 😠 také nechápu, že si na stránky dá, že je to tvoje dlouholetá práce a ona dle toho šije na prodej, ještě se tím chlubí, že jí to není trapné a ani se tě nezeptá, resp, jen tě požádá o souhlas s umístěním tvého jména, nechápu..... je teda fakt, že kdyby se vůbec neptala a šila dle tebe, tak to ani třeba nezjistíš 😠
@zuzkasim @caramilla já také měla asi dvě trička či kabátky na mimi, které měly řešené stejně to zavinování, jen byly olemované celé dokola jedním proužkem tuším, že včetně i té spodní strany. Ale s jablíčky to vypadá luxusně, ta tyrkysová jsou taková jemnější a ta zelená hezky výrazná! Ale už si ani nepamatuji, že ta mimina jsou tak malá. Já teda vel. 50 vůbec neměla (kluci měli cca 3,3kg), a vel. 56 jsem používala tak 1-3 týdny, dle výrobce, kluci ze začátku rostli, jako z vody 😀
@ellysa
Aj tu..
http://www.sijacie-stroje-bratislava.sk/servis/
@papajka7 Je to sila, neviem, co by som robila na tvojom mieste....a ci sa realne da vobec nieco robit ... 😒

Jdu se pochlubit další várkou holčičího oblečení 😎 😀 😀 .Na soupravičce z kojeneckého plyše jsem se vyřádila s ručními knoflik. dirkami 😝 , pěkně blbej nápad, snad na té fotce nepůjde vidět, jak jsou domršené 😅