icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

mehlo
28. feb 2014

@caramilla Peti Tobě to tam tak strašně sluší!!!!!!! A holkám taky moc!!!!!!

lillyzelvicka
28. feb 2014

@caramilla Peti krásné šatička ale tobě to sluší mnohem víc 😉

bordino
28. feb 2014

Jedno zateplené batole....
Ples paráda!

zojec
28. feb 2014

@bordino lev je prenadhernyyyyyyyyyyy ... 😉 @caramilla saty aj tehula - nadherne 😉 no ja som v tvojom tt , mala uz cez 100kg, nohy ako valce a citila sa ako pred vybuchnutim 😖

caramilla
28. feb 2014

@bordino jů 😎

@lillyzelvicka no, ty na těch šatech máš svůj podíl, bez tebe bych nikdy nenarazila na tak super obchody a nekoupila tak super látky, takže díky 😵

bordino
28. feb 2014

@zojec já se přestala vážit při 99,9 kg 😀 ale měla jsem pak asi ještě pár navíc 😀 obdivuju ženy, co přiberou 8 kilo za celé těhotenství... to já přiberu během prvního trimestru, kterej pravidelně prozvracím 😀

petkasv
28. feb 2014

@bordino nádhernýýý 😵

zojec
28. feb 2014

@bordino napodobne.. akurat som posledny tyzden stravila v nemocnici a tam ma vazili kazde rano.. tak si tie cisla presne pamatam 😠 pri starsej som dala skoro 30kg, pri mladsom 22, ale 10mi ostalo este z prveho tehu :D a teraz musim poctivo skackat kazdy den, nech vyzeram aspon trochu ako clovek, nie ako vorvan 😉

zikie
28. feb 2014

@bordino Já si myslím, že to není nic k obdivování. Že to to tělo má prostě tak daný- některý si ukládá míň, jiný zase víc. Pokud to teda někdo nepodporuje extrémní žravostí( nebo naopak), ale to si nemyslím,že by byl tvůj případ.

alenf
28. feb 2014

@bordino kráááásne:D!!!!Si šikulka🙂

palosek
28. feb 2014

@caramilla moc vám to, děvčátka, slušelo.....Fakt nádhera..... Nevím, proč by se měly těhotné schovávat a stydět se za bříško, ať je jakkoliv velké....to mnohé -náctky by se měly stydět, když jim netěhu břicha visí :D :D :D Ono v budoucnu by určitě každá takové ráda měla (víš, jak to myslím...) 😉 Jen jim to v tomhle věku ještě nedochází. 🙂
@koki_melo ale tohle sexy těhu bříško je asi nějaká reklama, ne? Pač v tomhle přece nikdo soudný nemůže vyjít. Neříkám "schovávat se", ale toto je nevkusné a jak píše car intimní (ne pro oči každého)

koki_melo
28. feb 2014

@palosek Nene, tohle jsou oficiální svatební fotky Evičky Ajchmajerové, podotýkám, že se vdávala v kostele 🙂. Omluvou jí snad bude to, že už byla v docela pokročilém stavu a možná už měla mlíko na mozku 😎

bordino
28. feb 2014

@zikie to ne, já přibrala 3 kila i během střevní chřipky, kdy jsem nejedla vůbec nic 😀

caramilla
28. feb 2014

tak konecne dosito, komplet asi do porodnice 😀

bordino
28. feb 2014

@caramilla to je paráda! tak se jen modli, aby malej nebyl větší nebo menší, jak se stalo mě s Jolou 😀
Hele a ta černá supr, to máš fotopozadí?

koki_melo
28. feb 2014

@caramilla To je nádhera! Jak máš prosím udělané to lemování kabátku? Podšívka je větší o lemování a zahnutá nahoru na plyš? Krásně ti to sedí! Ostatně, jako vždy 🙂.

monr
28. feb 2014

@caramilla super fotky z plesu, a tento komplet pre mimino je úžasný 😉

monr
28. feb 2014

@bordino waaaaaaaaaaaaaaw, skvelý komplet

zikie
28. feb 2014

@caramilla Super!!!

abigail1
28. feb 2014

@caramilla komplet pro miminko je krásný... ach ach ňuch ňuch, úplně se nad tím rozněžňuju...

katka82
28. feb 2014

@caramilla jůů tak ten kompletek je nádhernej 😵 😵

petkasv
28. feb 2014

@caramilla Tak to je dokonalý, to je fakt tak roztomilý že bych klidně brala kluka 🙂 už nešij!!!!!!!!!!

bury
28. feb 2014

@bordino - lev je dokonalej 😵 😵 jak to stříháš, že máš tak čistý a krásně rovný ty kraje? 😕

@caramilla - nádhernej komplet 😉 🙂

kamishek
28. feb 2014

@caramilla komplet krásný 😵 ještě že to bude "zimní" miminko (no, tak aspoň ne daleko po zimě) 😀 ti tučňoši jsou na kluka fakt super 🙂

macin73
28. feb 2014

@bordino ta lví souprava je dokonalá!!! holky jsou z ní úplně vedle, hlavně ta mladší... asi je budu odhánět od PC... 😀

bordino
28. feb 2014

@bury konečně jsem si koupila Kai nůžky 😀 a je to fakt rozdíl 😉

bordino
28. feb 2014

@macin73 neodháněj, ušij 😉

macin73
28. feb 2014

@caramilla Tak to nemá chybu!!! Já nakonec tučňáky vzdala a vzala si místo nich něco jiného, ale nevím, jestli jsem neudělala chybu 😝

macin73
28. feb 2014

@bordino Hele, já bych ráda, ale prostě si to nějak neumím zorganizovat... jsem prostě marná 😕 ... a chuť by byla, to jo... je to 5 minut, co jsem se holek ptala, co jdeme ušít, ale pak mi došlo, že jsem chtěla mužovi udělat k večeři jako překvápko bramboráky, a vzhledem k tomu, že za 15 minut sedá do vlaku (před chvílí volal), tak to abych se sebrala a šla je už dělat 😝

terezita
28. feb 2014

@macin73 ja budu mit taky bramboraky, jsem je vcera videla u pohlreicha a dostala jsem na ne desnou chut 😀
@caramilla neprovokuuuj!!! nebo te zacnu ukecavat, aby to mohl orlik podedit! 😉