Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Holky prosím nemáte některá přebytek softu černého a fuchsie?Zaplatím nebo vyměním.Prosím pište do ip.Předem moc děkuji 🤐
@animal střižné je nutnost, abych nebyla už totálně demotivovaná:/
@monikajan 😀 😀 😀 Já jsem vyhrála titul "bordel roku" Ale budu mít už tento týden snad pracovnu, takže bordel bude alespoň zamčený, 13. komnata to bude a na jídeláku se bude dát možná i jíst 😀
@crawler Ten oboulíc natur si toho 0,5 m ode mě samozřejmě vem!!!! Nech mi jen to, co jsem měla objednané! V pohodě! 😉
Jinak stoklasu objednává Lilliželvička (zbavila jsem se jí, že mi tačí VTC a wedy na tento týden🙂, já jsem si dneska zablokovala záda (resp. ony samy) a jsem totálně hotová, takže dneska zabalím balíky zítra na poštu a jdu spát. Spala jsem v noci 5 hodin a celý den byla v Praze. Na látky jsem se vyprdla, po dlouhý době mi byly nějaký látky úplně u pr... 😀
Celý to tu dneska teda nečtu, to too tolik nakecáme vždycky??? Hrůza 😀
@animal nejde my pořád otevřít tabulka na ty nitě ☹
@animal nechceš, ELiško, udělat tu balerinu ty nitě a zipy do nějakého samostatného souboru, ať to můžeme připisovat samy?
Jinak prý to jsou tyto nitě:
http://www.stoklasa.cz/nite-polyesterove-402-50...
Barvy úža, určitě něco vyberu, tak bych to rovnou zapsala to table🙂
Ahojky 🙂 už sem se konečně dostala k šicímu stroji 😉 tak se jdu pochlubit 😅 😉 kukla pro prcka na zimu,podzimní manžestráky a povlak na polštářek 🙂 v detailu barevné patentky 😉
@caramilla vůbec nestíhám dočítat tak se tě rovnou zeptám co synoveček???
jiak teda koukám že se tu objednává ve velkém 😉 🙂
@animal jo, možná, ale ne základní barvy, teda ty taky, ty ale mám na VTC, tak tam bych je zrušila, bože 😀
Šimonek: http://ekozahrada.blog.cz/1110/simonek
V neděli jsou křtiny, tak se na bobka těším, je úžasně šikovnej, už zvedne hlavičku na koníčka a je mu dnes přesně 1 měsíc 😀
připsala jsem něco ještě do objednávky na Wendy... nevim, jestli už neni ukončená?
@stassy ok, píšu si 😉
@medvi11 ok píšu si 😉
@caramilla šmankote, aby sis tu svou kupu celou nerozdala 😉 Tak já bych to udělala takto - šmikla bych si ten půlmetr, ale ten cihlooranž.výplněk Ti nechám...taky hrozně hamouním(hlavně na Mylly), takže to fakt není možný do vánoc našít 😉. jsi ale zlatíčko hodný 😵
MTX 4: Holky nabízím přebytky (už jsou střihlé takhle singl):
1m patent bordó
36,5 cm šedý výplněk
73,5 cm tmavě červený výplněk
Zájemci prosím do IP nebo na mail😉 Píšu Totiž z jiného PC, kde se mi tabulky google nezobrazují správně 😉
@lukrecia Jo jo, wendy se ještě může, ještě není objednáno! Až budu uzavírat, napíšu do tabulky, že je stop stav a asi ji i zamknu nebo co:D
@daisyr já bych chtěla ta kolečka, co @animal dávala navíc, ty tam taky jdou objednat, animal, co to jako bylo??? 😀
@crawler klidně si nech obojí, však já taky nestíhám to vyšít. Takže když bys chtěla pro manžu tu mikinu k vánocům, tak by se ti to hodilo, ne? Z mé strany je mi to opravdu jedno, já to teď určitě nepotřebuju a ty si to určitě zasloužíš za tu dřinu 😉 Takže se neupejpej 😀
Čekám na PPL, přivezou mylly 😀 😀 😀
@season tu látku jsem koupila tady: http://www.dumlatek.cz/ 😉 ale nevím jestli ještě bude 😕 páč jsem ji kupovala někdy z jara 😉
@caramilla tak to je super že se Šimonkovi už daří dobře 😵 moc jsem na něj myslela 😉

@animal hned jsem si taky všimla a už to mám s paní domluvený 😉 ale i tak díky, že jsi si na mě vzpoměla 😉