Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
holky, jak zjistím, jaké jsou střihy v této Burdě (a taky v jiných): http://www.burdastyle.de/burda-style/sonderheft...
Nebo to u Burdy nemají jako Ottobre, takový ten přehled střihů?
@sinala děkuju, to hnědé je taky fleece 🙂
ad dadka, už jsem to tu jednou psala, jednou mi přišly krásné barvy jerseye a po druhé mi přišla jen bílá!!! 😝 Jsem do toho balíku čuměla jak péro, když jsem ho rozbalila 😀 A froté mi taky jednou přišlo krásné, tak to padlo na leginy a podruhé barvy vyblité a těžko zkombinovatelné.
@anastazieb parádné trencle!
@a_lexa tak ty kalhoty teda jsou fakt luxusní! čumím!
@terezita bundy jsou boží 🙂
@caramilla perfektní jako vždy 😉
@papajka7 super!
Ahoj, mám dotaz ohledně unuodesignu. Jsem teď překvapená. Pře Vánoci jsem měla u dvou objednávek od nich reklamaci (v jednom balíčku chyběl zip a v druhém byla látka s dírkami, tak jsem ji poslala zpět, jak jsme se dohodli, ale peníze nedorazily). Předevčírem jsem poslala novou objednávku a teď mi přišel email vysvětlující rodinné problémy a že končí. Máte někdo info? Já jen, zda mám peníze odepsat nebo se po nich pídit dál...
@caramilla teda 😕 Já jsem tam teď taky objednala, poslední metr mývala v republice...
@anastazieb Napiš tomu manželovi, on ten metr má...
@jitavlad no já jsem se tam taky chystala objednávat a mezitím mi přišel ten mail... já teda nechápu, co se přesně stalo, ale pokud jí o vánoce vybílil a rozmlátil byt, tak nechápu, že má ještě klíče od bytu, od firmy...ten by měl bejt už soudně vystěhovanej, podle mě... ach jo, proč jsou některý chlapi takový...
@terezita Vemu a k němu hafo nažehlovaček. Kam jsi mě to poslala??? Já šetřím!!! 😀
Mimochodem, má smysl brát světlé barvy jako limeta, tyrkys, dají se potom dobře vyprat? Mě příjde, že jak je ta látka strukturovaná, že to bude blbé na údržbu. Leda šít kolena černá. Já mám fakt dvě prasata, sice roztomilý, ale prasata.
@macin73 Upřímně, když není na hlavě kapuce, není tolik vidět, že je v ramenou větší🙂 Neměla bych nervy na to ji párat, ale ušila bych k ní nějaký nákrčník nebo dala dcerce vybrat látku, z které ušiju šátek (šálu nebo cokoliv ráda nosí) a víc vůle u krku vyřešila tímto. Jinak je moc hezká a nosit se dá bez obav.
Cooo? Já objednávala ve středu u unuo a normálně přišel mail, já zaplatila ..... takže se můžu možná s penězma rozloučit? 😝
Email z Unuo: Vážení zákazníci, chtěla bych vám poděkovat, za dva roky, které jsme spolu strávili. Unuo i unuodesign.cz byly moje další one line děti... jak mnozí z vás ví, tak se manžel o vánocích minulého roku se rozhodl nám vzít byt... a to způsobilo jeden z mnoha výpadků naší firmy... po náročné opravě bytu tedy i úklidu skladů jsme se horko těžko postavily na nohy poplatili co zničil... a firma zase začala šlapat. Bohužel včera odnesl veškeré zboží firmy a byt zůstal prázdný :( z zákona nemohu nijak nakládat s firmou... tedy jen se loučím a prosím obracejte se na něj . Mi zablokoval telefon tedy hovory mohu jen přijímat a je otázkou kdy mi zablokuje i internet. Moc Díky! tel. na pana RIcharda Plemla je 734798000
jakým způsobem bude fungovat firma dál nevím, jen vím že díky mému manželovi jsem bez prostředů se třemi malinkými dětmi a musím se o ně postarat.

@papajka7
Perfektna je, fakt super 🙂)
Si skracovala aj zips?