Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@terezita 😀 😀 taky mi nějak zaskočilo teplé počasí 😉 starší má též jen softky a tak tu je dnešní rychlovka 😉 jsou to teda jen takové obyč aby mi nebylo líto až se v nich bude popelit na pískovišti nebo se v nich vyválí přes celou zahradu 😀 😀 ale teda myslela jsem že jsem je udělala delší aby vydrželi i napřesrok a zase takovou rezervu tam nemá 😝
@laeela mikina je moc krásná 😉 Musím taky nějaký vymyslet, máme akutní nedotatek mikin. Zvlášť na písek 😀
Tak my máme konečně za sebou karneval a protože se tady už přes dvě hodiny morduju s nahráváním fotek tak alespoň takto 😀
A naše Bětuška je hvězda, byla požádána jestli by nevěnovala vítanému miminku písničku a suveréně si vzala mikrofon a zazpívala Travička zelená před 100lidma 😀 je to prostě hvězda
video tuto :- https://www.facebook.com/photo.php?v=1020193282...
Ahojte, prepáčte, že nepíšem k tém ale chcela by som vám poproosiť o pomoc k Diplomovej práci. Prosím vyplnte mi dotazník a zieľajte tento link:
Jooo a naše PIRÁTKA má dohru, když jsem došila ráno oblečky tak za mnou přišla, že přeci pirátka nemůže mít růžový kalhotky, tak říkám že na ty jí nikdo koukat nebude, odpoledne se oblíká, na karnevalu si vzpomene že potřebuje čůrat, jde s tatínkem a on za mnou přijde, že nemá kalhotky, tak mu říkám že je to jasný pirátka přeci nemůže mít růžový, opice jedna 😀 😀 😀 😀 😀
@petkasv jj, mam, jsem psala.. 😅 ale jeste jsem se nedostala k pracce (je to desna dalka, mame ji o 2 patra niz 😝) a tudiz do nich jeste nesikla.. zato orlik dostal dvoje nova katata.. 😀 (kurnik ja delam fakt to co nemam, zitra dorazi kamaradka pro dve softshell soupravy a ja jsem tak v polovine.. 😅)
.. a ted jsem se zase rypala pres pul hodiny ve stroji, zas mi ten rovnosteh blbne.. to je furt neco.. 😝 chjo.. a vzdycky o vikendu, abych ho nemohla hodit do servisu.. 🙄
Holky, máte nějaký tip na jarní čepičku? Pro holky? 😉
@palosek pecičková 😵 😵 a děkuju
@terezita fááákt já jak nemám zaplí upozornění tak to neregistruju, asi si to zapnu 😀 a co jsou krásný, že 😀 no tak aspoň že tu pračku máš daleko, mě naše už dva dny nefunguje, odmítá se otevřít a uvnitř je prádlo, tak nevím co s ní 😀
@bury díky, ale ani jedna není po mě 😀 obě jsou tatínkovi 😀
Holky, co ta rodička? Ví někdo něco? Já furt odhazuju šití a načuhuju tu, jestli úúúúž???

U nás teď prší, tak jsem po týdnu vypadla ze zahrady a jarní údržby a valím oči, co se tu zas nahromadilo stránek i ten obsah 😕 Nejlepší je nesoudit.