Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Zrovna jsem dostala email z unuo, že platba byla obdržena, ale je tam napsáno, že je automatický... Možná se něco pohnulo, ale možná ne...
@anastazieb - taky mi to teď přišlo 😉 kdy jsi platila? já 19.3.
@bury já asi taky tak nějak.
@bury http://www.dumlatek.cz/fleece-potisteny/48449-b... tady jsem ten flís objevila, škoda, že kluci jsou už velcí🙂
@terezita teda jestli myslíme ty stejné... http://www.farbenmix.de/shop/Webbaender/JinnyJo...
Hezký večer 😀 tak já vložím pár svých počinů z minulého týdne 🙂 samý 3/4 rifle, většinou v bílé a jedny jediný asi z pěti se přiblížily mojí velikosti 😀 jedny do fialova, to jsem ráda, že se paní odvázala 😀 a pak tuničky pro dvojčátka, liší se pouze lemem kolem krčku a bodyčko pro jejich mladší ségru nebo sestřenici 😀 teď nevim 😀
Holky, SOS. Tak jsem všechny debaty na téma karneval ostentativně ignorovala a jen lajkovala výtvory, protože jsem si myslela, že nás je to letos ještě netýká... jenže ouha. Dneska jsme byli podávat přihlášku do školky, a paní ředitelka nás pozvala na karneval, co je za pár dní... zase asi by bylo dobré se tam ukázat. JENŽE!!! Téma karnevalu je CIRKUS!!! Napadá mě jen šašek, a to mi přijde složitý, nebo provazochodkyně, a zase obě děti nemůžu nastajlovat stejně... chjo. Máte nějaký nápad na hodně jednoduchý a nenáročný kostým, který zvládne spíchnout začátečnice za jeden den??? Díky za všechny tipy a nápady!!!

@katka82 kouknu, urco mam velky reflexni.. ja je brala od ni nekdy v prosinci..