Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@papajka7 krásné věci, ale nejvíc mě dostala ta kapuce na mikině 🙂
@piecee nepostřehla jsem, odkud jsi objednávala. Mně se tuto stalo na nej-sici-stroje, že mi poslali jinou kráčejku, taky s plastovými chyty, ačkoli na obrázku byla ta s kovovými. Hned jsem tam psala, vrátila, obratem vyměnili a ještě mi nahradili poštovné - poslali asi 20 spodních cívek. Takže to určitě reklamuj, měla bys mít aspoň v mailu podklady k platbě, potvrzení o objednávce nebo tak něco
HELP😀 Holky nemáte některá doma navíc reflexní nažehlovačku slona z unuo nebo od caramilly? počebuju😀 děkuji
@sinala tady je to taky 😀
http://klubicka.blogspot.cz/
...jako chtěla jsem připsat svetr pro Jasmínku, ale nechtěla jsem jí tolik nakládat!
Jinak já měla největší pohodu prvního půl roku, když se nerodilo druhé, než se začala víc pohybovat, jinak to byl docela klídek a přeju @caramilla, aby ho měla taky a stíhala se realizovat v "rychlovkách", protože je potřeba pročistit hlavu od mlíka a prdíků.
@ses rozjela jak raketa s tím novým strojem! To je jiná píseň, viď? Hrrrrrrrrrrrrrr hrrrrrrrrrrrrrr a je hotovo! 😀
teda musím prolistovat cca 40 stránek uf 😀
@zuzimia krása 😵
@bury tepláčky jsou krásný 😵
@danielahe gratuluji 😵 😵 😵 Adinka je nádherná
@crawler krásný věcičky 😵
@kuna úžasný medvídek , povedl se 😵
@mikulka45 softka super 😵 a kaťata také
@lanka tak kočárek se fakt povedl 🙂
@jancasoch pěkné 🙂
@caramilla puntíky jsou krásný 😀
Holky, prosím o radu. Když bych chtěla šít PUL svrchňáky, tak mám tam všít gumičku nebo stačí taková ta lemovací? Nepovolí časem? Děkuji 😉

@papajka7 wau 😲