Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@jieff jé, to je hezký 🙂 A ta fotka je moc krásná! Zrovna tu mám froté a chystám se ušít osušku, ale vymýšlím motiv... Asi se vykašlu na hasiče a taky z toho udělám nějaký zvíře 🙂
Holky, hlavně v tý tabulce dorovnejte ty příšerky a lochnessky, protože bez těch já žít nemůžu!!! 😀
@anastazieb Děkuju, fotka je super, protože je na ní osuška mázlá a vy si můžete myslet že je vlastně hezká 😎. No já myslim, že zvíře je vděčný. Máme už broučka - ten pořád poletoval a teď ti dva žabáci kvákaj ostošest🙂 Ale třeba by i hasič udělal radost...
Holky, nevíte, jaký odstín Belfilů je ke kterému softu? Co je DD? Asi jsm nějak mimo jak tady teď málo chodím...
Já bych taky šmírovala na ty chlapecký látky!
hmmm, tak to abych tu dadku dneska došila 😀
sháním zuřivku zelenou a červenou, vyměním....
@crawler malá modelka je nádherná.... a farba softky jej pristane.... krásne ušitá súpravička...
@crawler Krása!
@mooncaa upřesním, v pátek nevkládaj ty, co to umějí, v pátek kralujeme my 😀 Pokud to bude z Dadky, tak za to jsou body navíc 😉
@elixia mě se daří šmírovat a nekoupit, třeba soft minulej tejden jsem ignorovala, nač ho silážovat půl roku ve skříni 😀. A když ty látky neznám, tak taky radši neberu, tyhle taky neznám. Akorát @terezita šila ty krásné tuničky ze sobů, tak možná poreferuje, co je to za kvalitu.
@petkasv Car jsem psala, tak doufám, že mě nepřizabije, že ji otravuju teď 😉 Ale tak psala jsem, že mě případně buď má poslat do háje anebo ignorovat 😀
A DD mě teda pobavilo, to abych našila ty plánované polodupačky pro mrňouska 😉 a to je každý pátek? Zítra to určitě nebude pro mě aktuální. Navíc manžel mě jenom vidí u počítače a už mi tady hází na hlavu svoje staré kalhoty, podle kterých chce ušít nové. Jenže děti ještě nespí a když bych kalhoty začala obkreslovat, tak je mám stopro vylezlé na nich a na to nemám nervy, už tak jsou dneska i včera výživné
@laeela
@petkasv
@ucitelka70
@anfei holky díky - bunda mě potrápila,upravovala jsem střih tak až jsem si to sama hodně zkomplikovala , ale uvidíme,zítra si přijde majitelka, tak uvidím, zda jí bude sedět a líbit se jí...
@anfei šup šup honem do zprávy- máš čuch,budu za moment objednávat😉
@koki_melo ten sobi uplet je dobry. uz mam vic jak 10x vyprano a barvy drzi krasne, nezmolkuje a uz se dal taky nesrazi. za me jooo. ale to jsem vedela uz kdyz jsem ho tehda brala, ze tohle sunt neni..
dadka day?? ze bych konecne po 2 letech tu dadku vyprala a zacla z ni neco i sit?? 😅 .. asi by bylo pomalu na case .. 😀

@koki_melo nemam te rada!! a to te vubec neznam 😀 boaaah, bych mela setrit, kdyz ted budu tri roky bez prachu a misto toho litaj na kazdou stranu prachy za latky.. tak snad budu mit cas to pak vysit, aby se mi to vratilo aspon nekde zpatky.. 😅
.. jeste mi zbyva nadeje, ze se to nenaplni a neobjedna.. 😀 😀 😀