Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla
@kamishek tož se rozhodni, kolik m ti mám od
@caramilla odkrojit 🙂
Jinak opět chybí ty vodoodpudlivé zipy 70 cm, neposlali ani jeden.
Pruženku dírkovou místo černé poslali bílou(tu si teda nechám a nechám poslat ještě jednu černou) a místo 1*jehelníčku nafakturovali 11 (a poslali jen 1). A špendlíky budu mít bílé ☹ doufám, že moc světlého šít nebudu, moje staré jsou už tupé...
@caramilla tak já bych si teda 10m vzala 😎 (@medvi11 zapíšeš mi to prosím do tabulky? sorry za ty čachry, takhle nějak to dopadá, když se oklepu po nějakém šoku 😀 )
jinak, to je normální, že se člověk přehlídne 🙂 já zase před časem špatně počítala při jedné hromadce a pochvalovala jsem si, jak to vychází lacino a pak jsem myslela, že to se mnou šlehne, když mi došlo, že nemám objednáno za 200 ale za 2000, to byl teprv šok 😀 (ach ta zpropadená desetinná čárka)
ale bylo mi to trošku podezřelé, že to až TAK levné 😅
@crawler měřila jsem šíři a ta je cca 185cm, takže spíš je asi tenčí nebo nevím🙂
@medvi11 TO je teda hustý, tak to reklamuj!! Nebo tu bílou potřebuješ? Já bílou nee, potřebuju to do softu ☹
Jestli teda ještě budou něco posílat, tak můžeš jim ještě napsat o 2 další voděodolné zipy 85 cm? Ale nechci ti v tom už dělat bordek, kdyžtak si to objednám už sama, poštovné je jen 66 Kč, to je cca 30 Kč na zip, to mě už nezabije při těch částkách, co tu vyhazuju 😀
Jak totiž naúčtovali těch víc Kč za jehelníčky, skoro to odpovídalo nějakým zipům (jsem byla líná to nějak počítat...)...a jedeeem směr školka 🙂
@sufik1 @crawler hele koukam, ze mooncaa je z kralup, tak to hod taky ke mne, ja bydlim na severu prahy a jam pribal taky ke mne. mam to bliz nez sufik, tak at nemusi zbytecne kvuli nam porad jezdit do mesta..
jeste je tam z prahy kuna a theres, ale u te neni presna adresa. a pak se v pohode vejdeme do tech 20 kilo..
@crawler U to máš zabalené? Já totiž přemýšlím a ještě jsem se nerozhodla, zda to chci k holkám do Prahy nebo rovnou extra balík ke mě. Na otočce v Praze jsem byla minulý týden a jedu zase zítra a pak nic neplánuji a jezdit jen pro toto se mi nechce. Takže jestli jsi ještě nebalila, tak mi to pošli rovnou do Kralup.
Díky.
Pro @lillyzelvicka - hnědá široká lem.gumka a hnědý softshell.

@caramilla ty jsi zběhlá v posílání...pochybuju, že se hromadný balík Pha a Brno vejdou do 20kg...myslíš, že jako soukromá osoba mohu využít i obchodní balík, který je do 30kg? nebo takhle u hromadek prostě uděláte víc Cenných balíků do 20kg?