Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@lillyzelvicka no, tak to se tedy fakt neflákáš...takových kalhot - to si šiješ na sklad nebo už bereš zakázky? 😉všechno lyocell? samozřejmě krásný 😵
@lillyzelvicka dobra manufaktura 😁
@behulka - díky 😉
@lillyzelvicka - to je nadílka - máš je moc hezký 🙂
@crawler to jsou šustky na sklad. Na zakázku to ještě prdím na to není čas tohle je dvou měsíční úsilí 😀
děkuju
@lillyzelvicka ty jo, ty jsou 😵 obvykle mě bílé gatě neberou, ale nad těma bílýma s modrým pruhem tu teď normálně úplně slintám 😀 krása 😵 a modelce fakt pěkně sedí
Neviete, prosím, či latkychameleon.cz vedia prijimat platbu v Eurach?
@lillyzelvicka hustý! Krásný!
Holky, jak je to s nároky na materiál na dětské oblečení (do tří let?), když se prodává, třeba na fleru? Je povinnost to dělat z takových těch certifikovaných materiálů? Překvapilo mě, že na fleru to občas někdo uvádí, že materiál má certifikát pro děti...ale spousta prodejců ne. Tak jsem si říkala, jestli to jen švadlenky prostě neuvádí, nebo jestli se opravdu může šít z "obyčejného"? Jestli si to člověk (nakupující) musí ohlídat sám, co kupuje....nebo jestli má výrobce povinnosti šít jen z oficiálně dětských materiálů?
Ahoj chcem sa ta opitat čo stoji 1plenka latkova a s čoho je mala by som zaujem dik pekny den
Ahojte maminky, krasne su Vase vsetky vytvory a ste pre mna v siti velka inspiracia, len ako vzdy nestiham...9.7. k nam pribudol syncek, tak mam o zabavu postarane...k sitiu sa dostavam malicko, ale aj za to som vdacna...
skusala som malemu usit nejake teplaciky (neskor, ked nafotim sa aj pochvalim🙂, len mam otazku...
tie co sijete dvojihlou, aky steh volite? ja som dala obycajny rovny a zda sa mi, ze do pasa vhodny nie je...
prosim poradte, mam tu este nastrihanych par legin pre dievcata...predtym tom so sila s trojkrokym cikcakom, len som teraz chcela skusit tu dvojihlu, tak neviem, co bude lepsie...
dakujem krasne a pekny den!🙂
@soso
Gratulujem k juniorovi 🙂
@soso Blahoželám k synčekovi 🙂
@lillyzelvicka to je naprosto uzasneee!!!!
@saaralota pokud šiješ oblečení pro děti na prodej, měly by ty materiály mít certifikát... Jak a kdo to kontroluje, to už je další věc...
@anastazieb takže je to povinnost výrobce oblečení,ale uvádět to asi nikam nemusí...a nakupující může doufat, že se to dodržuje 🙂. No mě bylo právě divný, že na fleru se to občas píše, občas ne...a teď jsem byla na dyzajn marketu a tam byly věci pro děti z různých materiálů a o jejich původu tam byla informace jak kdy... Třeba něco mi přišlo očividně recyklované (jako ostatní zboží na stánku), tak tam jsem si právě říkala, jak to je s těmi certifikáty... asi jak je kdo poctivej 🙂.
@saaralota jak je to s uváděním, to už nevím.

@kuna ja si je kupuju taky k prilezitostem 😁 je jich tolik a tak krásných..
@crawler to uz netusim,asi od Turka z Berlína..