Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
info pro všechny, v produktservisu se zase objevil úplet jeans, v černé i v modré barvě
@betelgeuzz Nádherné! Zrovna nedávno jsem u sestřenice taky obdivovala ručně vyšitou halenu ke kroji a malované mašle k čepci. To jsou věci, které se pak dědí po několik generací.
@petkasv přehrnovací nohavice se teď taky chystám šít, mám je už léta na jedněch vlněnohedvábných kamaškách a teď jsem to nabídla zákaznici, abych nemusela šít ťapky 😀
@anastazieb mě tu leží jedny bambusový gaťky s přehrnem už asi 3 neděle a smutně čekají, kdo je vyfotí 🙂
Holky kdo jste měl ten jeans úplet z Produkservisu jaký je ? Chci ho objednat.
Dievcence pouziva niektora na sitie lyocelove nite? Dostala som darom velke spule na OL,akurat ze nie su polyesterove a ja netusim,ako sa to bude spravat. Kazda rada draha,takze dopredu dik za prispevky 😀
ja som ušila obojstrannú mikinku a k tomu chcem pošiť tepláky tyrkysové, tmavomodré sú dosť tmavé, ale nevadí
@kamishek Ja jsi dělala ty barevné švy? Na OL a pak přišila? Vypadá to moc pěkně.
@crawler Ta ještěrková bunda je perfektní.
@ucitelka70 Ta teplákovka je moc krásná, úplně nad ní slintám.
@ucitelka70
Krasa, velmi pekne kusky 🙂
@crawler aký strih si robila na soft? quinn? veľmi pekne prilieha na krku, páči sa mi, že neodstáva
@ucitelka70 je to překombinovaný střih - quinn mám koupený, ale je u krku přííliš úzký a má hodně malou kapucu, takže já mám základní střihové panely, který pak upravuju podle dodaných mír. Např. tu kapucu jsem dělala sama loni, rukávy mám široké podle bundy z ottobre, ale opět předělané,ale zůstaly průramky, kapsy mám podle quinn a zbytek hatla patla - já na každou bundu dělám znovu,protože zatím jsem nic univerzálního nevymyslela☹
@crawler no presne ako píšeš, quinn má fakt malú kapucnu, aj krátku aj šírka nie je bohviečo, na ott, sa mi zdajú zase niektoré veľmi veľké

@evaon krasne, az oci prechazeji, jak je to takto na hromade 😀 . Ja jsem uz pomalu zacla premyslet, kolik vlastne mam softu a jestli doobjednam...
@soso mas to precizne usite a vyber latek je perfektni! Taky ooocham nad oblackovou 😉