Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ahojte, mam janome 920 a chcela by som si k nej kupit rozne patky. mam ale mensi "tech.problem", ze nedokazem urcit,ktora je vhodna. viete mi neiktora poradit?
nasla som aj takuto zaujimavu na ebayi http://www.ebay.com/itm/FLOWER-STITCH-EMBROIDER..., ale netusim,ci je vhodna...pisu sice ze na Janome,ale to moze byt na iny typ,ako mam ja. Ak mi viete poradit,ake patky si mozem k nej dokupit, velmi budem vdacna 😉
@veyuska
Ano, ale nezabudni napisat aj to, ze poistovna na ktoru nas tu chces nalakat ma realne najhorsi pristup k pacientom- nema s mnohymi lekarmi zmluvu, najhorsie preplaca vykony zdravotnickym zariadeniamm, siet lekarni ktora k nej patri ma najvyssie ceny za volnopredajne lieky, a tak podobne. Takze sa pytam - pre koho je ten extra uzasny bonus v skutocnosti okrem nasich "spoluobcanov"?
holky pořád šiju 🙂, jen moc nefotím. Včera jsem malému udělala tepláky, u nás jsou stále nedostatkovým zbožím 😀
@evaon skor by osm povedala, ze im vadi to, ked je to okolo krku tesne.. miso s tym nema problem, ani s kuklou, b. ma to od malicka nema rada.. a to mala vselijake :D aj bavlnou podsite aj cisto bavlnene 😉 ked jej to naviazem len tak na hlavu ako ciapku, tak v pohode, ale zas je to uz pre nu malo dievcenske... :D ti chlapi sa ovela lahsie obliekaju :D
@anastazieb softky jsou dokonalý, moc se mi líbí ta barevná kombinace.
@laeela díky, to je moje oblíbená, stejná je i kombinace barev na mých štítcích 😀
Koukám tu na vaše nádherné tepláčky a říkám si, že tohle bychom prostě doma mít nemohli 😀 s potomkovým přístupem by dlouho nevydržely nebo bych na něj musela pořád křičet a všechno zakazovat 😀 takže pokorně děkuji za děděné tepláčky a s klidným srdcem prcka vyšlu ven na zahradu 🙂 já se pochlubím včera došitými těhotenskými šaty/ kojící "na lepší" košilí do porodnice, abych byla za štramandu 🙂 Jen nevím, jestli ta kolová sukně pod mým mohutným břichem vypadá dobře, ale už to přešívat nebudu.... Omluva za kvalitu fotek, venku je hnusně a je to focené jenom telefonem... musíme pěkně poprosit Ježíška 🙂
SOUTĚŽ REKAPITULACE
-------------------------------------
Tenhle týden nikdo nic nezaslal, tak šup šup, jsme v půlce, nicméně na realizaci je ještě stále krásných 16dní.
@anastazieb vidíš, a to jsem si doteď nevšimla. 🤐 😉

@piecee gratulujem ku krasnemu drobcekovi 😵 btw to hniezdo nemá chybu 😉