Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@crawler dakujem velmi pekne, vazim si to, ale aj tak si myslim, ze je tazsie sit na zakazky alebo na predaj. Ja mam na sitie cas, proste ked ma nekope muza, tak nesijem. Vy to mate tazsie, musite sit aj ked sa vam nechce a zaradom. Ja si vymyslam, kreslim, spekulujem, obkukujem web a v hlave sijem cele noci 😀
Neviem ci by som bola taka tvoriva, keby neslo o moje deti.... 😝 Ja skor sklanam hlavu pred vami.... 😉
@mitape diiiik 🙂
@petkasv mikny su krasne :D presne take nieco aj ja potrebujem.. asi opajcujem pre seba.. akurat ten prstrih nic moc na moje ober brucho.. spravim nieco podobne.. len neviem kedy, dufam, ze zas leto nebude, kym sa priberiem 😖
@lilly2711 tie su krasne 😉
@koki_melo ako sutaz? oci mi zatvara, tak ci cakat, ci do perin :D 🙂
@caramilla včetně stříhání, to vůbec nevim, čoveče, a to mi to včera nešlo tak jak bych si představovala 😀 stříhala jsem když holky večeřely - všechny tři mikiny za hodinu nastříhané, no a pak jsem od 8 do půlnoci šila, v půlnoci jsem to zaklapla 😉 takže 4hodiny, cca 1,5hodiny na jednu mikinu, ale třeba tu butonkovou tu jsem šila fakt dlouho a měla z ní osypky a už teď se osypávám, že budu muset šít další 😀 jako neposrat ten límec je šílený, tam je vidět všechno 😀
@zojec neboj to půjde a obrrrr břicha jsem si teda u tebe fakt nevšimla 😉
@lilly2711 Krása! Ty rifličky fakt parádně padnou, dcerce to moc sluší! Z mikin u mě vede jezevčíková🙂 A přeju ať je rodina zdravá! Sice netuším, co je to operace pruhu, každopádně by asi bylo dobré, abys to absolvovala, když už je naplánováno. Vy jste v Edinburghu? Nádherné město, snad se tam ještě jednou v životě podívám.
Spíte nebo čekáte na fotky? 😀
@ucitelka70 Nešlo by připojit externí monitor? Syn na noťasu jede doma na externí monitor, ale ten interní má OK.
@lilly2711 Náhera, nádhera, nádhera. Nemáš nějaký blog, kde máš všechny svoje výtvory dohromady.
SOUTĚŽNÍ FOTA ZDE https://www.modrykonik.sk/blog/koki_melo/album/...
Tyjo, já smekám... a to jsem to zatím viděla jen na mobilu... holky, jste hvězdy!!!! 😵
Teda, to je krása!!!!
Baby šikovne ste,ja by som to asi tak nenapodobnila,fakt klobuk dolu každej čo sa zapojila:D
Tak to je hustý, jako to pexeso s pepinou kdo to dělal je CVOK 😀 letim makat 😀
Podle mě to nemá smysl hodnotit, protože stejně nevim jak, je to masakr 😀
Hezky jste se holky s pajcem popasovaly, udileni hlasu bude orisek...
Waw, este ze je oznacene co je original a co pajc. Neda sa to od oka rozoznat. SUPER.
@caramilla perfekne si pofotila pavučinky, aj svoj dom :D

@lilly2711 téééda božské a malá, bože ta roste jako z vody, to je neskutečné 😵 😵 😵