icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

terezita
10. okt 2014

@caramilla teeda, to vcerejsi bylo i na me uz dost ulet, ale tohle se mi teda libi!! 😵 a to sijes tim plochym stehem ci jak se jmenuje?

terezita
10. okt 2014

ha, nova stranka, tak mi neni po caramillim veledilku blbe prihodit ksichtose te nasi madam v nakrcnicich.. 😅

a dvoje prdelacky z uuuuuuzasne teplakoviny z nemec..

koki_melo
10. okt 2014

@terezita Ty jsou!!! Já si je snad ušiju i pro sebe! Ty prdaláčky! Prdel na to mám 😝 .

caramilla
10. okt 2014

@terezita nádhera, Em ti roste do krásy 😵

caramilla
10. okt 2014

@terezita steh je takové to zábradlí😀 Takhle to vypadá: E máš? 😀 U mě se to jmenuje steh na aplikace.

anastazieb
10. okt 2014

@caramilla a tím to obšiješ po té, co to sešiješ na OL?

caramilla
10. okt 2014

pomocník 😀

caramilla
10. okt 2014

@anastazieb ne, neobšívám, funguje to jako overl. steh na rovnostehu, je to takovy ten "zalozkovy steh" spis prave obsivaci

koki_melo
10. okt 2014

@caramilla ach ach ach! Ale to bys asi byla moje tchyne, vid?...zas bysme mohly spolu sit 😉

zojec
10. okt 2014

@caramilla viem, ze sa opakujem uz asi 10000x , ale preco tebe tie strakato-burkave farby a vzory tak idu ??? a preco ja v tom vyzeram ako olaska ciganka? alebo dievca z woodstoku?? 😠 krasne su, naozaj 😉

zojec
10. okt 2014

@terezita a k prdlackam no comment .. mi padla sanka zas z tych latok a dcerenka aka kocka velka.. veru, leti ten cas neuprosne

crawler
10. okt 2014

@terezita jé,ta ti krásně pózovala 😵

crawler
10. okt 2014

@caramilla ještě že už to máš zabalený 😀 to by to lítalo😀

caramilla
10. okt 2014

@zojec A objektivně ti nejdou a nebo se v nich jen necítíš? Já jsem totiž o tom dneska a včera přemýšlela v kontextu těch hyperrybiček včera a mě přijde, že u mě je to tím, že se prostě v těch barvách cítím dobře, stojím si za tím, co se mi líbí a je mi jedno, jak se na mě dívá okolí, protože jsem přesvědčená, že když mě se v tom dobře chodí, tak je to OK. Ale fakt nevím, jak to je 😀

@crawler no, stačilo to i tak, ty čárové kódy po pár sekundách žužlání v puse nevypadaly nic moc, ani nevím, zda se jim to povedlo v depu načíst 😝

zuzkasim
10. okt 2014

Holky, neměla byste některá zájem o 1m lille úpletu Wilflowers? http://www.lillestoff.com/stoffe/wildflowers1-1... Mám jej za 360Kč, takže za tolik pošlu i dál. Objednala jsem pro sebe na tričko, ale přestože vzorek je krásný, barva mi absolutně nesedí, mint prostě není pro podzimní typ☹ To jsem se radovala, že konečně nějaký vzor pro dospělé...

anastazieb
10. okt 2014

@zuzkasim já jo!!! 😉

caramilla
10. okt 2014

@zuzkasim a sakra, já zrovna tuhle látku scháním:( Pozdě:(((

caramilla
10. okt 2014

@zuzkasim Zuzko a kde jsi ji objednávala? Asi v hromadce, co?:( Právě, že to jsou zase přesně moje barva, ale nějak jsem ji na lille prošvihla:(

zuzkasim
10. okt 2014

@caramilla Jo, v hromadce, i proto je za myslím dobrou cenu. Netušila jsem, že bude takový zájem, navíc v tuto noční hodinu🙂

laeela
11. okt 2014

@kuna bunda se mi moc líbí a teda obdivuji to začištění zevnitř, já zevnitř radši nikdy nefotím. 😀
A máš víc líbíků než Péťa. 😉

laeela
11. okt 2014

@caramilla Trička úplně super. Ale strašně mě drtí, že teď nejenže budu toužit po tvých sukních, ale budu toužit i po tvých tričkách. 🤐 😀

laeela
11. okt 2014

@caramilla přesně stejné bodyčko jsem měla pro Filipa, naše oblíbené. 🙂

laeela
11. okt 2014

@zuzkasim já bych po ní sáhla taky 🙂

caramilla
11. okt 2014

@laeela ; @kuna a zaslouženě! 😵

caramilla
11. okt 2014

@laeela díky 😀 Ještě bude jedno červené 😀 😝
To body já měla právě už na mínu, ale v holčičích barvách, pro Kryštofa už ho mám ve 2. velikosti, ale už mu je malé, tahne ho, ale odmítám ho dát pryč 😀

petkasv
11. okt 2014

@caramilla latka se da koupit na lagkychameleon.cezet 😉

caramilla
11. okt 2014

@petkasv diky, tam jsem nekoukala 😎

Dneska jedno kojo...

alenf
11. okt 2014

Ahojte,tak už sa dočkal aj Filip dákej mikiny,len ten úškľab mohol dať lepší keď som ho fotila 😀 ,je to fleece,strih z ottobre. 🙂

zojec
11. okt 2014

@caramilla asi zacinam byt na stare kolena konzerva.. 😖 farby mam rada, ani nemam problem s ruzovou, oranzovou.. ale tie vzory mi nejak nesedia.. musim to nejak premysliet tak, aby som sa v tom citila ako vo svojej kozi 😀 a aj toto kvetovane ako pre teba 😀 😉

elentari
11. okt 2014

holky, TAKHLE se prodávají šicí výtvory 🙂 http://www.fler.cz/zbozi/jeden-kus-ruzove-kvety...