Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 ano nasi su hrozne chudi,tak je to normos strih na teplaky,ale hodne upravovany 😅
@kuna waw, nadherna bunda 😵 klobuk dole
@caramilla to tricko si nechaj, do zamracenych dni bude skvele
ja vas obdivujem baby, nie len ze to uzasne usijete, ale potom este nafotite a zavesite sem. Ja sice usijem, obcas aj nafotim, ale nevlozim 😅
Mne sa voobec teraz nedari sit, Tobias ma vrtulu v riti, je uplne ze vsade rozhadzuje, ale je uzasny, no len na to sitiemi neostava ziadny cas :(
@snehovavlocka presne tak je to aj u mna 🙂
baby nemate niekto strih na rukavicky, ze by som to stihla do zimy, pri mojej rychlosti 😀
baby máte niektorá strih na fleecový overal veľkosť 98?Ale dole bez nozičiek(papučiek). 🙂
Alenf, mam tu zojin ottobre, mozem ti obkreslit 4/2012
@sunnyday28 ake cislo ottobre mas?🙂
@alenf 4/2014, detske jesenne veci, tiez sa chystam na ten overal co je v nom 🙂
@sunnyday28 to mám a budes ho robit z fleecu ci z dakej sustiakoviny ci zo softu?Ja chcem fleece,lebo by som ho v zime obliekla aj pod vrchnu kombinezu taku ako je v tomto ottobre.
@alenf chcela som z fleecu, zatial nepotrebuje nepremokavu, este je malinka, nerochti sa v blate zatial 😅 A hlavne som ho este neskusala ten strih, tak neviem ako jej bude sediet. Zo softu by to pre nu zatial asi bolo zbytocne. 😒
@sunnyday28 nasla som v ottobre 4/2012
http://www.pattistudio.cz/fotky4820/fotos/_vyrp...
to by sa hodilo na fleecovy co ty na to?asi urobim ten,nevyzera ani velmi siroky.
@eriqe ja som vlani robila tieto od caramilly http://ekozahrada.blog.cz/1112/prodlouzene-soft...
akurát ich mám z flisu
@alenf ten overalik so zipsom doboku tu letel vlani-predvalni, je to perfektný strih aj na iný materiál - ja som šila z el. teplákoviny, niektoré baby aj z flízu ale aj softu
@sunnyday28 gratulujem k novej kamoške 😎
@koki_melo JOOOO, vyřízené - paní začala reagovat až poté, co jsem psala mail jejímu manželovi, co se děje a že pokud se neozvou, budu nucena řešit to jinak... Prý byla mimo a paní co to má na starosti na mě zapomněla a navíc mi zapomněla napsat, že z toho co jsem už zaplatila, půlka nebyla skladem - takže servis opravdu kvalitní
@ucitelka70 no ako na to pozeram strih je super,ale mi baby povedzte ako to lemovanie urobit 😕 ,lebo nemam COL a potom ten zips je nasivany uz na hotove lemovanie,či ako???
@caramilla 😀 😀 já z těch tvých triček padnu..... 😀 😀 😀 Jsou krásně pestrá....ale ladí to 😵 😵 😵 Strašně bych v tom chtěla někoho tady potkat.....ať nechodím sama barevná....to bych se odvázala více... 😉
@kuna softka paradni, já jsem ji Dani ani neukazovala, by ji chtěla taky.... a já se dělám s tulipánama....a ona by ohrnovala nos.... 😝
@koki_melo tvoje výtvory jsem už obdivovala na fleru 😵

@crawler bohužel neporadím, já tam zipy nedávám. Do kapes si cpe tak maximálně kaštany, když jeden vypadne, nic se neděje 🙂
@sunnyday28 neboj, za rok bundu ušiješ sama taky 🙂. Takhle pro mě byla nedostižná krtečková od @caramilla 😀.