Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Viděli jste toto, to je bomba 😀
http://www.fler.cz/zbozi/slunce-81x-jinak-4162233
@petkasv nad jejima vecma slintam celkem pravidelne... a jeste ma uzasny quiltovany veci janad http://www.fler.cz/zbozi/sedak-v-jarni-zelene-4...
@laeela, @sufik1 no tohle mi nedělejte 😀 😀 😀 @laeela dneska jsem koukala na ten merino šátek, něco jsem hledala a vykouklo na mě toto, bože je taková nádhera, ty barvy a to že si napsala od koho to merino máš, tím mě ruinuješ, já dneska utratila u decidy litra a ještě že jsem nakoupila u ní protože u OnegRH bych utratila mnohem, mnohem víc, má nádherné ty barvičky 😀
@koki_melo Zpráva 3- už konečně musím na tu operaci očí, neboť nevidím ani břicho, ani jiné známky prasatění...
Jinak moc děkuju za "páčiky" z mikin mám fakt radost. Hodně dlouho jsem se na ně chystala, ale odrazovaly mě ty zipy... Nakonec mi přišly tak moc praktické na kojení, že jsem neodolala, jsem zvědavá, jak se osvědčí...
A samozřejmě věci co jsem sem dávala jsou za dlooouhou dobu....
@caramilla mozno by ta zaujimalo. 😉 IngK: http://www.sashe.sk/SAShE.sk/journal/na-navstev...
ahojte kočky šikovnice , počujte , potrebujem ušiť malému na spanie nejaký overal - miesto deky alebo prikrývky - stále sa odkope ,mám na mysli niečo z flísoviny alebo niečoho takého mäkkého a teplého , len chcem aby to malo aj nohy , nielen taký vak aby nemal pocit, že je uväznený , len nemám žiaden strih ani postup ako to ušiť , nejakú predstavu mám síce len potrebovala by som to doklepať aby som niečo nepokazila , nešili ste niekto niečo také , nemáte nejaký postup, návod , alebo aj fotečky hotových vecí , ďakujem 🙂
Holky technická vaše děti do školky nosí letní soft nebo ten goretex, moje nosí stále goráč, protože je dopo teplo ale jestli se začne ochlazovat budu muset našít asi letní 😖
...ženy, nerouhejme se, nějak cejtím ve starých kostech, že letos ta zima pěkně křápne 😉
No minulý rok byla u nás "zima" taková, že sice mrzlo (takže nebylo bláto), ale jinak svítilo sluníčko, žádný brečky, sníh byl asi týden... celou zimu jsme byli prakticky venku. Vůbec bych se nezlobila, kdyby to tak bylo i letos... 😖

@anastazieb Kačko nemám, jen tu zelenkavou a zelenou. Ale z těch ti můžu střihnout 😉 .