Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
ahojte, prosim o radu-mam moznost kupit si OL - bud Pfaff Hobbylock 797 alebo Singer 14SH754. Viem ze Singer nesije dvojihlou, ten Hobbylock neviem,nedopatrala som sa k nejakemu navodu. Oba su z "druhej ruky", Hobbylock bol pouzivany profi krajcirkou,ale uz 3 roky na nom nikto nesije, je o 50 euro lacnejsi ako Singer. singer bol kupovany v Lidli, site na nom bolo iba 1x, je drahsi. Mate niektora niektory? a Viete mi prosi poradit? dakujem
@crawler ad tradicni vanocni atmosfera, uhnana matka, ktere kape omastek ze smazenych kapru z vlasu 😀😀😀.
Kazdy rok jsem byla urvana a splavena a vzpominala na to, jaky to bylo, kdyz jsem byla dite a tesila se na darky. Ted si rikam, ze prdim na 5 chodu (a stejne je pak delam) a udelam to na pohodu, aby deti citily atmosku a ne napeti.
Vloni se nam to moc povedlo, byli jsme my a muj bracha a bylo to fajn, pohoda, chlapi si hrali s detma, ja mela cas na ty svy chody, snad to letos vyjde zas tak hezky 🙂.
tak jo, ženy milé. která si chcete počíst můj porodní příběh, můžete zde 😉
http://www.nosenideti.cz/china.php?phpbb=phpbb%...
@koki_melo parádní šaty, parádní vlasy a já bych dala druhé šaty #2. My, když se doma o dětech bavíme, tak někdy používáme jednička, dvojka 🙂
@crawler všechno moc hezké! Ale zeptám se tě u těch kukel, nevadí ti, že nejdou dětem dát přes čelo a mají ho holé? Já jsem právě loni ušila x zmršených kukel, pořád jsem se to snažila vychytat tak, aby měly děti zakryté dutiny, ale zase jim to zboku nelezlo do očí a stejně se mi to nepodařilo, Takže jsem to nakonec zavrhla a dávám čepici (nebo kuklu outlast, ta K. sedí hezky i přes čelo). Ale jinak na těch jejich kukučích vypadají hezky 🙂
@kuna děkuju🙂 k těm kuklám - problém je,když fotíš špatnou velikost na dítěti - pokud fotím správnou velikost na hlavě, tak čelo není tak holé,jak to má Fany na fotce viz výše.Tedy rozhodně nejdou přes čelo tak jako napařená čepice,to ne, ale pokud je správná velikost, tak jde myslím přes čelo naprosto dostatečně. až vyšiju zakázky,tak se ještě možná na jeden střih vrhnu,ale zatím ty hodně do čela šije na fleru zmatla a osobně mi přijde,že jí to nesedí kolem hlavy - obávám se, že když se udělá víc do čela, tak pak třeba bude slézat až do očí?nevím no...pro mě je základ, aby seděla krásně kolem celé hlavy -resp.obličeje a byly zakryté uši, což je věc,co musím u čepic pořád hlídat😝

U nás nosí dárky Ježíšek a protože se máme rádi, tak si můžeme dát dárek pod stromeček mezi sebou 🙂 Není divení, že jsou pod stromečkem šité dárky.