Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@macin73 No to je takový bludiště. Je silnice, na to síťka, prošitý kolem dokola silnic. Uvnitř jsou dva knoflíky jako autíčka a jezdíš s nima po těch silnicích. Jenže ono to není zas taková prča, dostrkat to sem tam těma uličkama. Ale H. to baví a docela to rozvíjí jemnou motoriku.
@sinala nádherný jsou, Kamčo!
@zuzkasim Já určitě, já se za svůj špek nestydím 😀 Mě ta volná trička prostě přijdou neslušivá, postavě nelahodící, jako pytel. Ale ono je možná rozdíl v postavě, já abych měla tričko fakt volné i nahoře na prsou, tak by to musel být superpytel, co by vysel v průramcích a nebo by byl napasovaný na prsou a dole volný, na mou postavu si myslím, že prostě není volné tričko ideál.
Jinak právě ta zákaznice, co mi tričko vrátila, mi ho vrátila s tím, že na ní je volnější a že ho chce napasované tak, jak ho mám já na fotkách 😀 Ale nakonec dostala bláznivý nápad, že z toho chce mikinu s kapucou 😝
@kuna To já taky právě nesnáším, ale byla to moje chyba, ač jsem jí střih zmenšovala, ve výsledku to bylo moc volné na Sko. A je to Sko, mě je to malé jako prase, tak jsem jí to radši přešila, byla to asi hodina času, no...
Tak ja pridam taky perlu: umyla jsem detem hrozny, K. mi jeden strka do pusy a povida - otevri hubu maminko! Tak ji povidam - huba se nerika, rika se pusa. Nenene maminko, teta ve skolce me hubuje, ne pusuje! 😀
Bola som u @alenf vybartrovat par latok a tak mam konecne prilezitost vyskusat kombinacie 😀 Zas to nie je dokonale, nesedi to ako ma, neviem preco sa mi to zvlnilo na tom sve na prsiach kde je to nazberkane, ale treskla som tam maslu a je 😅 😅 Dieta nechcelo pozovat, ale zato chcela ist v tricku aj spat 😀 Ako malo staci aby maminka mala radost 😵
@sunnyday28 jeej vyborne to vyzera🙂,sikula🙂
@alenf Som to doma vsetko popozerala este raz, co si mi nabalila a dala si mi toho strasne vela! Musim sa Ti este nejako revansovat. Tesim sa, mozem trosku viac kombinovat teraz, len keby toho casu bolo viac. 🙄
@sunnyday28 :D,ja sa len divím kedy si to od vcera vecera stihla pri malinkej 😀 ,čo si nespala? 😀 Aspon máš z čoho tvoriť🙂
@sunnyday28 Máš to hezké a dneska jsem si i všimla, jakou krásnou modelku máš, krásná holčička!
@caramilla Dakujem, no - deti vieme robit pekne... aspon nieco 😅 😀 Ale Mina je perfektna modelka, vzdy sa musim usmievat ked sa mi tu objavia fotky od Teba 😀
@alenf mala prerevala pol cesty domov chudiatko, tak som si potom ukludnovala nervy obkreslovanim strihov. A dnes som to usila, ked spali na obed, ale je to aj vidno, ze to bolo narychlo a bez rozmyslania, neupravila som strih na nu, tak to nesedi ako by som chcela. Hlavne, ze jej sa paci 😀
@mitape všetko je pekné, ale najviac sa mi páčia kvapky, krásne zladené, a že som si tie kvapky ani nevšimla doteraz, teraz ich xcem aj jaaaaa

@terezita jejda, to zamrzí.... 😖