Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 to netusim, co to udela pri castem prani..
http://www.stoklasa.cz/zapinani-na-body-sire-18...
@zuzkasim - díky moc. Manžel ani nepoznal, že je to kopec. Kalhoty jsou pro mladšího, ta barva se mi vůbec nelíbí, je malej, takže nemá cenu dělat kapsy, aplikace neumím, tak jsem je aspoň takhle "vyzdobila".
A teda obdivuju tě, že děláš patchwork, protože je to fakt pracný a hlavně dost zdlouhavý teda. Přitom člověk šije pořád jen rovně 🙂 Zapínání je na zip. Ještě jednou díky za rady 😉
ahojte,
idem pridat par fotiek, nehnevajte sa, pridavam viac naraz, mala som nasite a nemala som dlhsie net.
Leginy z rifloveho upletu, teplaciky tiez riflovy uplet a skusala som novy strih, islo mi o tie vrecka. Musim sa priznat, ze som maturovala nad tym, ako ich tam vsit 😀 ale vydarilo sa.
Fliska podsita, domcekova a cervena obe pre Nellie.
Sivy svetrikovy kabatik, je to volnejsi strih, cize bude nadlho.
@bury ty jo, tak ten je suprovej a moc se mi líbí jak ho máš olemovanej. A poskládání se mi právě líbí - ty červený jsou napříč a pak ten jeden samotnej právě rozbije tu pravidelnost. Takže za mě super. 🙂
@lilly2711 krása jako vždy, softka suprová, ale.......teda ten šedý svetřík je naprosto bezkonkurenční. 😵
@lilly2711 latka je zase veeeeľmi vysoko 😉 Prekrásne to máš prevedené, softka s aplikáciami je zatiaľ najkrajšia, čo som doteraz videla 😵

@alenf ta je krásná... 😵 😵 😵 😵 barvy jen září... Včelka je super ...Male sluší 😉 😵 😵 😵