Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Tak dva metry látky na pyžamo nestačí 😖 Jdu doobjednat...
@ivuska.h jen jestli ještě budou mít... 😀 😅
holky a máte dobře spočítaný??? já že tyhle nabídky na ebay jsem prolezla před 3 měsíci taky a výhodnější to dlemých počtů nebylo :-/ ...tak nevím...kleště 10 doláčů, poštovný na jedny kleště je 6 doláčů, dph 20%, clo cca 10%....
Jinak Medley patentky prodává a je z heřmanova městce - tomám za humny, tak kdyby někdy někdo něco chtěl, tak mohu vzít při cestě k našim a bylo by to o 1 poštovný levnější 😉
A proč vlastně nechcete ty patentky vzít ze ŠD nebo od Medley?
@caramilla jejda...no patentyk to jsou KAM jako ostatně všechny, co se cvakaj na plenky...já teda s paní měla čest jen po emailech - to mi přišla normální 😀 ...já právě se chci díky medley vyhnout tomu, že bych patentky brala ze šd - čili útrata několik tisíc - takhle vezmu fakt jen patentky a hotovo 😀
tak jestli dobře počítám tak by jedny kleště vyšly tak na 420 Kč?
holky vy jedete, kdo vás má dočítat!
takových krásných věciček tu přibilo... plenky, mikči, kojotrika atd.
@crawler no ale to si pak každá může objednat sama...jen mít ten paypal, to se už žádná hromadka nevyplatí ☹ ☹
Kdyby někdo teda chtěl pomoct s tím paypalem, napište IP a nějak to dořešíme 🙂 Už jen poštovné po ČR to prodraží...Jsem tak nějak předpokládala, že je poštovné za x položek jen mírně vyšší než za jeden kus a ono houby ☹
Jinak mylly stále visí někde v Dánsku... takže snad se jim to podaří příští týden dopravit, ať stihnu včas nastříhat a rozeslat 😉
@medvi11 když u té aukce klikneš na záložku shipping, tak tam nastavíš počet kusů do čr a vidíš...ale zkus písnout a třeba nabídne lepší cenu - nastavené to tam má ale takto... a kdyby to tak fakt bylo, tak se to vyplatí každé singl objednat, protože by nehrozilo clo a poštovné po čr...:-/

@macin73 akorát si tam pls doplň mail 🙂