icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

caramilla
20. jan 2012

Noc strašná, horečky, kašel, hrůza...

@kryska5 Já se ptám na olejíčky animal 😀

Házím fotku ještě té kytičkové látky, co má crawler hodně, mám jí doma taky hafo. Myslim, ze vypada o dost lepe nez ta fotka na mtx 😉

caramilla
20. jan 2012

@vevercam hele, já přebytky nabídnu na ekozahradě, jestli se nikdo nehlásí. Můžeš mi napsat ceny? Dám to tam i s cenama a tel. č. na crawler, snad se někdo najde 😉

alinn
20. jan 2012

@caramilla pošleš mi prosím číslo na crawler? jsem jí psala IP s tím, že to nechám na osudu..ale ty kytičky bych ráda 😀 ..nebo jestli to je nějak přes tebe @vevercam? tak bych chtěla metřík těch kytek ..Děkuji 🙂

daisyr
20. jan 2012

@vevercam jé, já zrovna kytičky také neužiji ☹

vevercam
20. jan 2012

@caramilla tady jsem opsala ceny z tabulky:
- jednolíc flowers: 123Kč/m
- BIO oboulíc přírodní: 155Kč/m
- finerib bambus/lycra sv.růžový: 140/m
- patent žlutý 114Kč/m
+ v podmínkách bylo 10Kč za střih, 10Kč balné + 20Kč manipulační poplatek.
@alinn no já teda přesně nevím, jak by to bylo nejlepší, určitě můžete psát přímo crawler na mobil, ale potom nebude přehled, co ještě zbývá, nebo mně?
nebo přes @caramilla ? pokud by to mohla dát i na ekozahradu?

evinka
20. jan 2012

@vevercam
@caramilla Holky, já bych měla zájem o 1 m těch kytek a 1 m toho růž. fineribu. na @crawler nemám kontakt. M§žete mi to u ní prosím zamluvit?

vevercam
20. jan 2012

teď mi do vzkazů psala @membri, že má zájem o 2m kytiček
Pokud to dám dokupy, tak je to:
@membri 2m
@alinn 1m
@evinka 1m kytiček, je jich ale jen 3,6m - holky, můžete se prosím domluvit, které by stačilo méně než původně chtěl?

vevercam
20. jan 2012

no, možná nejlepší by bylo, kdybychom zájem mohly psát přímo sem do diskuse, já to dám dohromady a crawler napíšu, souhlasíte?

alinn
20. jan 2012

@vevercam a teda jestli si to vezmeš na starost ty 🙂 ..tak bych ještě poprosila o ten zbytek žlutého patentu..tedy:
1m kytiček a 0.6m žlutého patentu ..děkuji

vevercam
20. jan 2012

@alinn dobře 🙂
zde aktuální přebytky:
- BIO oboulíc přírodní: 2,45m
- finerib bambus/lycra sv.růžový: 1,75m

alinn
20. jan 2012

@vevercam tak já souhlasím (nic jiného mi ani nezbývá 😀 😀 )

alinn
20. jan 2012

ha..tak teď koukám, že 40cm těch kytiček chybí... @membri @evinka tak to rozdělíme poměrem? z každého metru 10cm dolů?

evinka
20. jan 2012

@vevercam Mě taky stačí teda těch kytiček míň a hlásila jsem se poslední, ale pokud by
@alinn souhlasila, že bysme se podělili po 80 cm?, jinak teda jen těch 60 cm.

evinka
20. jan 2012

TAk než jsem to napsala, tak se tu objevil nový návrh od
@alinn . To by mi samozřejmě vyhovovalo líp.

caramilla
20. jan 2012

@vevercam super, tak já zatím nic na ekz nedávám 😀

Holky, oboulíc přírodní je super - na pyžamo, fakt doporučuju!!!
A finerib bambus bude dokonalej, se na to těším!
Níže inspirace, co s ním.

Kdyby ještě někdo chtěl ty kytky, co je fotka výše, tak mám doma hafo a můžu kus postrádat (pošlu třeba s výstuhama).

Včera jsem si dala kreativní večer s mým novým miláčkem 😀 a úžasnejma stuhama!
Škoda, že tady nebude nic vidět. Večer dám na ekozahradu, teď jdu šít fádní, nevyšívaná, strohý věci.

Barevně spešl pro @terezita 😀 😀 😀

macin73
20. jan 2012

@vevercam ahoj, už jsem evče psala, ale vzala bych si teda ještě jen finerib bambus růžový - 0,75 m, a oboulíc přírodní 1,45 m, díky

vevercam
20. jan 2012

Holky, tak se moc omlouvám za chaos v komunikaci, teď jsem mluvila s Crawler, že jí chodí SMS a vše je již rozebrané, jen jsem jí ještě nahlásila pro @alinn 0,6m žlutý patent a potom prý @sinala měla zájem o 2m kytiček (ale je jich 2,62m), tak buďto jí bude stačit 1,62m a 1m by zbyl na @alinn, která psala do diskuse první, nebo musí vzít 2,62m

alinn
20. jan 2012

@caramilla kus je třeba 1m? že bych to teda u crawler zrušila (teda pokud by se udalo těch 60cm a vzala to od tebe? 🙂

alinn
20. jan 2012

@vevercam to je legranda tady... 😀 😀 😀 tak jsem zvědavá co nakonec budu mít...no ale tušila jsem to 🙂

macin73
20. jan 2012

@caramilla taky jsem slintala nad tím vyšíváním u NV50, ale pak jsem si řekla, že bych měla zůstat nohama na zemi 😎

membri
20. jan 2012

@vevercam tak to je skoda ☹ uzjsem vedela co z toho udelam ☹

vevercam
20. jan 2012

@membri moc mě to mrzí 😒 , jinak obálka se střihy dorazila? posílala jsem ve středu

palosek
20. jan 2012

@caramilla ta látka je fakt nádherná, ještě jsem si o 1m napsala 😀
Chudáček Jasmí...ty infekce...to je děs. Dani to měla před svátkama, V se ještě dolečuje po mykoplazmatické pneumonii...skoro 3 týdny doma 😕 ...z toho týden 39tky. Brzké uzdravení, pevné nervy 😉

mehlo
20. jan 2012

teda holky to jsou boje o žužu. Prvně nikdo a najednou všichni. Já dneska snad konečně ušiju Petulovi nový rukavičky a nebo smažu ten pc. Zítra budem přeinstalovávat ten operační systém, tak mi to snad bude konečně pracovat jak má. OT- kdo tomu rozumí, ukládat na CD asi nemá smysl programy jako WORD, EXCEL a tak, to až potom u toho novýho OS znovu nainstalovat, že? Jo a ještě co mám oblíbený položky na netu, tak jak je to s nima. Ty se dají zálohovat na CD aby potom fungovaly? Prosím do IP at tady neplevelíme.

mehlo
20. jan 2012

@membri dneska bys měla dostat patent. omlouvám se, že to trvalo

mehlo
20. jan 2012

@palosek co je mykoplazmatická pneumonie? pneumonie je zápal plic?

membri
20. jan 2012

@mehlo postacka ma teprve prijit 🙂

@vevercam postacka tu jeste nebyla,prijde kazdou chvili ji uz cekam 🙂

evinka
20. jan 2012

@caramilla Bylo by teda možné vzít ty kytky 1 m od tebe?

membri
20. jan 2012

@caramilla a kolik by jsi pustila te kytickove? 🙂 vzala bych si klidne 2 metry 🙂

jam3
20. jan 2012

Opět jen z mobilu,já tu vaši rychlost fakt nedávám.Prudi mě škola,do toho opět marodime.Tak si vás aspoň čtu a kocham se dokonalymi výtvory.

Vevercam-ja už jsem crawler psqla včera sms, tak uvidik co zbyde.

Stal se zázrak a oba kluci spí najednou,ovšem otázka je,jak dlouho jim to vydrží.

Caramillo
Já hych pulmetr té kytkate brala, jestli ještě můžeš postradat.Dik.Puly mám nastrihane, pokud prijde mhd, než zavře pošta, tak to zkusim dnes odeslat, ale moc v to nedoufam.