Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@zojec no videla som tvoje špecialitky v albume - vaky na nosené detičky a čo ešte? 🙂 tie sú krásne, aj slony sú úžasné
Tovar z mylly je krásny, predpokladám, vysokej cene zodpovedá aj vysoká kvalita.
A máme pekné číslo strany - 666 😉
Tabulka MYLLY se asi rychle zaplní 😀 😀
holky je lepší ten bavlněný velur z mylly než tady kupovaný ??Nebo je v nich orzdíl a co patent?
mylly už teď ? co mi to děláte??? a co budou děti jíst zbytek měsíce??? 😀 😀 😀
@michamicha no vidíš, s těmi pul čtverci to musím domyslet... napiš zatím přímo např. 2 čtverce, nebo jak to máš v té poznámce a já to pak ještě upravím. Autíčka si můžeš objednat 😉
Holky hodí se velur třeba na mikču? Asi blbá otázka, ale všude ho máme jen na plínách, tak sem zmatená 🙂
a kde je tabulka na mylly? Mašinky jsou úža.
A honem teda musím střihnout do toho merina, ať vím, kolik čeho objednat. I když vzhledem k ceně to vidím spíš na climran z MTX
@ucitelka70 no hlavně to merino tu takové barevné ani neseženeš
@petkasv ten mylly bavlněný velur určitě, je naprosto boží, takovej ňuchňací 😵
@veronik77 aha, ale když jsem já psala dole do řádky, tak tam vláčky ještě nebyly 😖
@michamicha díky 🙂
@idris stlpec g, a na druhom liste máš pokyny a prepočet
Holky a na dlouhé merino vlňáčky tohle: Merino wool interlock??? 😅

tak se jdu pochlubit se svým merinosvetříkem... akorát mě muž pěkně naštval, ráno fotil budlinku v pletených věcech na prodej od tch a měl nafotit i můj svetr. pak celej den básní, jak se ty fotky povedly, jak budla krásně pózovala a teď si tu krásnou fotku jdu stáhnout a koukám, že můj svetr nafotil jen tak, bez dítěte, grrrr... no, tak se pochlubim modelkou s cizím peřím 🙂