Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ivuska.h no mě by teda nenapadlo prodávat nové pleny jako použité, protože se mi tím sníží množství potenciálních zákazníků a i cena....některým maminám se použité pleny eklujou a z toho důvodu si je nekoupí, i když jsou v bůhvíjak dobrém stavu. No ale jak píšeš, asi to někdo jako strategii má...
A ještě mám dotaz ohledně wendy...co je to "trabal"? To je jen nějaký název nebo to něco znamená? 😀 je to u toho výplňku v akci http://www.produktservis.com/katalog/wendy/akcn...
@alinn ty kytky už nejsou
@alinn sakra a já ty fialový kytky chtěla ☹
holky jaký je ten flíz z wendy? O některém se tady psalo, že žmolkuje i přes antipeeling, jen nevím, který to byl.
A sedí tyrkys flíz k tyrkys softu nebo ne? Díky
@lillyzelvicka Došly ti prosím vzorky? ještě k wendy - v tabulce jsou oboulíc jednorožci. ale ti jsou na objednávku a tam je myslím potřeba zadat 25m... jistě to ale nevím 🙂
@animal Jojo, je to 2010/4/12. Ale on má mega hlavu, průměrnému dítěti by to asi šlo oblíct. Nebo by se to dalo řešit nějakým zapínáním směrem do toho raglánu, případně prostě ten výstřih zvětšit (a adekvátně prodloužit díly kapuce). On totiž ten výstřih není malý, ale jak se tam sejde tolik vrstev látky (2x kapuce, náplet, tělo mikiny), tak to skoro nepruží a to je ten problém.
Hm, tak to s tou inkvizicí mě přesně teď napadlo, když jsem šila a chtěla jsem to sem napsat a teď by to vypadalo, že vás pajcuju 😀 😀 😀
Jsem si říkala, že to za chvílu bude tak, že si tu budeme ukazovat lustrační osvědčení, a teda fakt nevím, kdo by prošel... já teda ne 😖
@kuna TO s tím, co píše Iva, je pravda. Na MMB se s jednou hvězdou prodávat nové zboží nesmí a 3 jsou pro malovýrobce, co ušije 1 plínku týdně, moc peněz, takže to tam dělají tak, že řeknou - jednou použitá, nesedí nám - a poštou dál a takto ty plenky jakoby točí. Taky jsem to svýho času tak chtěla dělat, ale přišlo mi to pod mojí úroveň 😀
@ivuska.h tak firma na S, to mě fakt vůbec ale vůbec nikdo nenapadá 😀 😀 😀
Btw. jestli ještě jednou zaprudíš, že máš na skladě ty tyrkysový proužky, tak tě kousnu do zadku! 😠 😠 😠
A ad cedulky, mě se právě cedulky na oblečení vůbec nelíbí 😠 , ale jsou tak hezký, že si je zevnitř trička jdu našít teď i já 😀 Hlavně teda chci otestovat, jak neškrábou, protože mi přijde, že neškrábou, ale chce to mít to na sobě celý den 😝
a koukám, že wendy by se mělo objednat hned, nebo na nás nic nezbyde ☹
už je doma overlock!!!
a co kdyby se udělala uzávěrka na wendy třeba v neděli? nebo klidně i dřív, tím líp pro mojí peněženku 😅 😀 😀 😀
@michamicha Já bych objednala teda dneska, když vidím, jak to během dneška zmizelo, skoro tam už zase nic hezkého není ☹
@ivuska.h Brousím si zuby, a pak se těš! A co epizoda krtečka, jak rodí? 😀
@caramilla jj, já se tomu nebráním, ale zatím nikdo nenadhodil žádný termín, tak jestli budou i ostatní pro, tak bychom to mohli třeba ve 22:00 uzavřít a objednat 😉
co na to ostatní????
Já si nemůžu pomoct 😀 😀 😀 😀 😀 😀
http://www.fler.cz/zbozi/rostouci-softshellove-...
http://www.fler.cz/zbozi/detske-softshellove-ka...
Zejména ta cena, ta je teda zábavná 😀 😀 😀
Jen se divím, že nezkopírovala i ten dovětek o tom kopírování nápadů 😀 😀 😀

@alinn asi tam neco zmizelo, se to vsechno o kus posunulo.. ale ty oranzove tam jsou porad.
hodite mi nekdo tabulku na wendy prosim? si to tam zkusim vepsat..
dekuji!