icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

sufik1
16. feb 2012

@zikie hmmm přesně moje barvičky 😵 😵 😵 . světle modrá se zelenou. Mám tu takový fineriby a těším se, až si z nich udělám triko.

A tučňáci taky super. Jo, někdo je na grafiku a neutrální tvary, já na zvířátka 😀

terezita
16. feb 2012

@zikie ahoj ja jsem tereza a obcas patrim do bohnic 😀 😀
a ti tucnaci jsou bozi! 😵

alinn
16. feb 2012

@caramilla tabulka není zamčená... zkus se odhlásit z googlo..mě to tak udělalo u tvé tabulky..když jsem byla přihlášená, tak to nereagovala..a když jsem tam vlezla odhlášená tak ok (nebo napiš kolik tam chceš přidat a já ti to tam cvaknu 😎 )

maly_prcek
16. feb 2012

@alinn @caramilla No nevim, pán je chemik a vypadá na fotce celkem drsně, tak snad jen dělá ramena (jinak já teda studuju speciální pedagogiku, s chemií na mně neechoďte 🙂 ). Já už nechci nic studovat, já jen chci pustit k těm pitomým státnicím!!! Umíte si představit, jak by to dopadlo, kdybych musela jít znova k přijímačkám? 🤐

terezita
16. feb 2012

@maly_prcek umim 😀 😀 😀

maly_prcek
16. feb 2012

A ještě tu můžem všechny napsat "A o půlnoci ještě nespím a klápu na diskuzi" 😀

maly_prcek
16. feb 2012

@terezita Ale oni ne, já tam mám pěkné známky, chodím zásadně na předtermíny (líp se tam opisuje 🙂 )... No dobře, už jsem se smířila s tím, že se dvěma dětma se mi ty červené šaty nebudou hodit na promoci (modrá mi stějně sluší víc 🙂 )

boudova
16. feb 2012

já sem prošvihla tabulku na čokoládu?

caramilla
16. feb 2012

@zikie tak to je brutálně hezký 😀
@dugyna jé, tak to jednak gratuluju (já jsem úchylná na holčičky 😀 ) a jednak teda začni šetřit na modelínu 😀 😀 😀

caramilla
16. feb 2012

@boudova jakou furt čokoládu, já jsem mimo! Tady se hromadně kupuje už i čokoláda? To nejsete finančně na dně? Čokoláda a jsem už úplně v prdeli...
@terezita někdy? ha ha ha, pořád!
@sufik1 já jsem zase ujetá na limeta-hnědá, jsem našila celou kolekci pro mě a Jasmí 😵 😵 😵

caramilla
16. feb 2012

@alinn jsem se odhlásila a tabulka úplně zmizela 😕

dugyna
16. feb 2012

@caramilla dakujem,no to na obe mozem setrit 🙂

dugyna
16. feb 2012

jaj a ocuralo ma nase morca...co sa rado nosi vo vrecku v mojich tehu riflich na traky... 😀 ,
konecne na mna necika M, tak teraz on...

sufik1
16. feb 2012

tak se tu dva dny mořím s overálkem na spaní na dva zipy podle ottobre. A výsledek? je moc široký, neforemný, zakončení zipů jsem udělala blbě, že se mi vyvlíkly jezdce (holt pokus - omyl) 😖 😖 😖 a už nějak nemám sílu to předělávat 😕 a jdu spát. A to jsem se těšila, jak v tom bude žížala už zítra spát, protože vyrostl a trpíme nedostatkem pyžámek grrrr 😨 😨 😨

caramilla
16. feb 2012

@sufik1 to naštve, taky tu mám krabici zmetků na vyhození, protož ejá ze zásady nepřešívám 😖

season
16. feb 2012

@zikie tak to si tu správne, za chvílku sa prepracuješ do Bohnic 😀 😀 😀

caramilla
16. feb 2012

@dugyna Manželův sen je mít 4 dcery 😀 😀 😀 Ale hadry jim kupuju a šiju já 😀

caramilla
16. feb 2012

Jinak ještě - snad už poslední - dovětek k plagiátorce. Ceny má tak nízko, protože její výrobky nejsou tak dokonalé a věří, že za 360 Kč člověk neočekává ze softu kalhoty na profesionální úrovni a pak také paní neplatí z toho daně, protože toho moc neprodá... (@lillyzelvicka - přesně o tom jsme mluvily!)
A pozor - ty zvířátka přišívá na softgatě ručně! 😀 😀 😀

alinn
16. feb 2012

@caramilla tak jsem ti chtěla poslat odkaz..a koukám že už tam máš zapsáno 😎

caramilla
17. feb 2012

@alinn jo jo, zase jsem se přihlásila a šlo to 😀

kalman
17. feb 2012

@michamicha neeeee nosorožci nejsou jsou na objednávku , ty fialový kitky chci

kalman
17. feb 2012

@kryska5 baliček dorazil včera, len som ti zabudla napísať , stuhy paráda 😀

membri
17. feb 2012

@caramilla neni, je porad otevrena 😀

ucitelka70
17. feb 2012

tak noc bola kludná, Alex vstal len 2x, a to len o 4 bolo treba kojiť, ale Nika ho s plačom nakojila, ale pekne papal, usilovne, potom si ešte polku flašky odsala a spí s kapustovým obkladom doteraz, Alex sa zobudil ráno o 6tej, a ja sa s ním už zabávam v kuchyni...... tak už len aby nemala dcéra teplotu a asi bude OK, skúsime teraz ránodať pálenkový obklad

membri
17. feb 2012

@ucitelka70 dobrej je prej na to i tvaroh, ktery to vytahne

boudova
17. feb 2012

@caramilla Asi žádná čokoládová tabulky nebyla 🙂 mi už z těch hromádek hrabe. Za chvíli si nekoupim ani rohlík samostatně 🙂 bez hromádky.

ucitelka70
17. feb 2012

@dugyna blahoželám k dcérke, veru pravdu mala caram., šetri na modelku, staršia je nádherná, ako anjelik, a druhé bude tiež isto nádherné bábo, takže môžeš investovať do dalších látok, pre dve modelky......

dugyna
17. feb 2012

@caramilla tak moj ma, dva ma z prveho manzelstva, a dve bude mat teraz 😀

zikie
17. feb 2012

@season s bohnicema je to v pohodě- tam už, jak jsem psala, bydlím 😀

dugyna
17. feb 2012

@ucitelka70 dakujem.tak moja mama uz minule ked bola u nas povedal ze uz nebude nosit oblecenie ale latky na oblecenie..hovorim ze peniazky na hromadky 😀