icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

ucitelka70
21. feb 2012

@beky52 http://jaynsarah.blogspot.com/2010/10/giveaway-...
na tejto stránke dole je tričko s fodrami, to šijem, ale so seknutou krčnou sa robí ťažko a pomaly, ale zajtra finiš, tričko je komplet, už len fodry prišiť

ivuska.h
21. feb 2012

@stassy Ona už šla výzva k platbě? Jsem to taky nějak nezachytila...

membri
21. feb 2012

tak uz mam zmereno 7 latek, a zbytek ceka 😀 tak jdu pokracovat 😀

ucitelka70
21. feb 2012

@beky52 okik páči sa mi aj pistácia aj maslo....

stassy
21. feb 2012

@ivuska.h To já právě nevím, nic jsem nezachytila, ale říkala jsem si, že by určitě Membri byla ráda, kdyby už peníze měla. 🙂

dugyna
21. feb 2012

@membri fu tak to ma marzi ze si mala takuto neprijemnu telesnu :( fakt by som ti dosla pomoct keby si bola blizsie :(, ta hromadka sa zmenila na mega hromadu...

sufik1
21. feb 2012

@membri ať to jde od ruky.

Já házím včerejší rychlovku - jeden dáreček pro pidimimi

boudova
21. feb 2012

@sufik1 jsi na příjmu?

Došlo mi, že máte zítra sraz s holkama na Florenci ohledně předávek a já mám u tebe ty cívky, že bych se přidala 🙂 jestli se stihnem domluvit.

boudova
21. feb 2012

@sufik1 Jé teď akorát koukám, že jsi tu 🙂

dugyna
21. feb 2012

@caramilla aj ja chcem taky krasny vylet. 🙂

sufik1
21. feb 2012

@boudova jojo, vezmu. Chceš kus softu? Na ty návleky?

dugyna
21. feb 2012

@sufik1 ty stitky budu mas isto uspech. nasa mala milovala stitky 😀

caramilla
21. feb 2012

@boudova OL na obnitkovávání a ořez a COL na šití lemů a záhybů na tričkách...
Na tručku je buttonkový knoflík 😉

sussanah
21. feb 2012

@membri to frote jsem si hlavne objednavala ja, takze jak to budes mit zjistene, kolik je toho v metrech, tak si klidne priberu neco navic, at s tim nemas moc problemu. Uz se na neho tesimjak mala 🙂

aerin
21. feb 2012
caramilla
21. feb 2012

@sufik1 moc hezky 😉

terezita
21. feb 2012

@sufik1 paradni! no a vidis, zes to stihla 😀

caramilla
21. feb 2012

@sussanah mas s nim zkusenosti uz s tim frote MTX?

dugyna
21. feb 2012

@lillyzelvicka nadherna maska, podla foto mala velky uspech 🙂

sussanah
21. feb 2012

@caramilla nechala jsem si poslat nejake vzorky z mtx a zdalo se mi na omak slusne. Ty vis, co toje? Mam se desit? 😨

membri
21. feb 2012

@sussanah dodelam cervene prouzky a jdu na neho je posledni v druhe krabici 😀 takze skoro dve budu mit uz premerene 😀 pak jeste jedna a \6 roli 😀

caramilla
21. feb 2012

@sussanah ne, prave ze to frote neznam, tak jsem se chtela zeptat, zda mas vyzkousene, ze bych ho kdyztak kousek vzala 😉

sussanah
21. feb 2012

@caramilla vsak se nejak podelime 🙂

ucitelka70
21. feb 2012

@sussanah čo budeš šiť z froté? ja som zobrala len tak, ešte neviem načo, tak budem rada, ak poradíš

papajka7
21. feb 2012

@zojec spomynala,ze ho ma to frote,tak ja som si ho tiez prihodila,ze pouzijem na plienky

mima2011
21. feb 2012

@aerin dík za info, já chci jen COL. OL mám a nerada bych ho měnila za kombi jelikož je výborný.

papajka7
21. feb 2012

@ucitelka70 paradne tricko,som zvedava na vysledok 😉

boudova
21. feb 2012

@sufik1 V kolik máte a kde přesně toho sraza?
Ten soft bych si vzala - možná dostanu i od lily - ale to se uživí 🙂
Jo a ještě bych si ráda pučila ottobere - našla jsem si to u crawler v albíčku - to pro dospělé.
Co za to - ten soft a ottobere? Cívky mám myslím zaplacené 🙂

sussanah
21. feb 2012

@ucitelka70 chci to zkusit na plenky

dankakk
21. feb 2012

Baby ja som si to frote objednavala na plachtu, ale nakoniec som kúpila v mtx Toto http://www.moraviatex.cz/e-shop/index.php?route... a môžem povedat, že je úplne super.