Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
zdravím, @chlupatenohy! 😀
@chlupatenohy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ježiš, vy jste milý, takové úžasné přivítání pro někoho, kdo ce nikdy nikde neholí... 😀
@alinn @ caramilla napatie je stale na 4rke, teda to optimum.. ved si aj myslim, ze to bude mat rozrobene s navlecenim, lebo kym som s tym nehybala a mala to nastavene od predajcu, tak to silo ako das.. ale kurnajs, snazim sa ako viem, aby boli tip top, podla obrazka a stale to nejde 😠 asi mu dnes uz dam pokoj, lebo to je na nervy 😠 😠
@chlupatenohy 😀 😀 😀 no ale aspon som sa pobavila 😀 😀 😀 inak ja tiez holim pazuchy depilatorom a uplne v pohode ... aka parada teraz v zime staci raz za mesiac 😅 dufam, ze tu teraz nebudem za najvacsiu chlpanu 😀 😀
@zojec největší chlupatka jsem já, to si vyprošuju! 😠 😠 😠
@mehlo mám taky problém s pupínkovýma nohama 😀 😝 98%dámských žiletek mi nevyhovuje, protože po nich ty pupínky mám. Příjde mi, že je to tím, jak jsou z počátku ostré a ke konci, když už ji potřebuju vyhodit je to lepší.
Začala jsem na radu manžela používat ten klasický starý strojek pánský, kde se našroubuje obyč ASTRA žiletka. Z toho pupínky nemám. Epilátor jsem na zkoušku koupila z druhé ruky vadí mi, že to s ním dlouho trvá. Co se týče bolesti, tak je to opravdu otázka zvyku, ale třeba podpaží a jak říká můj manžel "krtka" 😀 😀 jsem si oholit netroufla.
A zapomněla jsem ti napsat, že jsem prala zimní bundu s nažehlenou VTC refl.páskou a odlepila se durch. Jen jsem ji trochu pomohla a byla fuč. 😠
jo a jelikož jsem teda zkoušela ten starší depi, tak si neustále pohrávám s myšlenkou, že si koupím pořádný namakaný depilátor, ale nevím, nevím. Výhoda fakt byla, že ty nohy nesvěděly, nebyly pupeny a vydržely dlouho pěkné. Jenom první 2 dny jsem je měla pupínkované z toho vytrhávání.
@kuna no že bych měla hustý vlasy to se říct nedá, ale chlupatá jsem jak opice
@lillyzelvicka no to se nestyd, mně se to stávalo běžně, když byl Peta malej a já mu dělala příkrmy
@lucijan to je super zkusím to, jak dlouho to má být přilepený na kůži, než ty chloupky odtrhnu?
@chlupatenohy jsi mě pobavila po dnešním únavném dni 🙂 hela a jak moc ti smrdí nohy?
@zojec když to člověk nevidí.t.ak se blbě radí 😉 ale asi tam fakt bude nějaká mini blbost, která tomu prostě vadí (jako, že to tu nit potom moc brzdí nebo něco) a co máš za OL?
@animal @mehlo tý jo nevíte čím to je? To jako tu pásku co mám můžu zahodit? 😅 nemůže to být materiálem na který to je nažehlené? ty velurový se taky nemají dávat na soft..tak třeba je to tím?
@chlupatenohy nazdar noho!! 😀 😀 😀
@zojec ja som našla video na youtube - a to mi pomohlo pri navlečení nite
@terezita aha čo som našla http://www.rubber.cz/zdravotnicka-pryz?utm_sour... tvoji menovci
@animal na smrad nohou fakt obrázek neexistuje. Slovy to do dívčí diskuse napsat nejde 😀
Díky za tu radu se stehovou deskou, fakt tam ten šroubovák taky mám a vyměnit to tou dírou asi půjde, ale potřebovala bych asi víc zahnuté prsty 😝
@sufik Díky, plavkovina je super, krásná barva a materiál, už mám střihlo na plavky! 😀
@chlupatenohy ježiši ...

@zojec s tím jsem bojovala taky, vždycky byla chyba v navlečení nití, je hrozně důležitý u toho mýho kudy která nit vede, já jsem zapomínala tu nejkrajnější nit dolní zaháknout do háčku pod stehovou deskou, nebo i blbě překřížený nitě. Ale mám Brother, tak nevím, jak to je u toho tvého