Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@kuna pas jsem šila tak, že jsem střihla pruh o dvojnásobné výšce než je pas a jeden konec lícem k líci přišila, tu vnitřní část jsem přichytila až při opětovném přišívání kontrastním prošitím, tak se mi schoval švový přídavek - na fotečkách je to snad dobře vidět, nevím, zda je to tak správně (švadlenky se možná osypou 🙂, ale snažila jsem se o to, aby švový přídavek nikde netlačil 🙂 , jinak v těch zelených je vnitřní podšívka z beránka a byli to super kalhoty na zimu, kluci mohli chodit bez punčošek 🙂
juuuuj, ja vas uplne zanedbavam :( o co som prisla za 3 dni?? ste toho ale popisali zas 😕 bez sance precitat.. ale fotky paradne.. @maryol, si sa dnes nepochvalila ake krasne veci si posila 😀 ja len take prkotiny sijem, nic poriadne :( dufam, ze sa coskoro pustim do softshelu, lebo od oktobra asi aj zatuchol 😠
@lilly2711 zlatá je dcérka, šibalský úsmev má 😉, aby sa ti vždy takto krásne usmievala.... veľa zdravíčka a tebe veľa síl....
BRNO soft a Engross mi už Eliška přivezla, tak kdo chcete napište ať si domluvíme převzetí.
Taaaak moje triko dokoncene! dnes bola chvilku popestovat babka, tak som to vyuzila. nie som s nim uplne spokojna - upravovala som si strih z detskeho ottobre a vyslo to ako na slona - tak na vysku 190 by bolo ok 😀 este asi presijem golier (smiesne slovo) lebo je velmi odvazny- na kojenie super ale na von by teda asi velmi putal pozornost... no a na jednej foto som ako tehu, nie som, len tak blbo stojim... inak na tehu bude toto triko super-je paradne dlhe a pruzne...
no a este to sive na zadnom diele je sedy patent, tak som zvedava ako sa po case vytaha 😒 😖 asi nutne potrebujem sedy fin 😀
a este, uz zase som vo svungu 😀 trosku som sa otrepala z minulych hromad a vraj si mozem kupit nejake nove latky - vcera na mdz som robila psie oci 😉 ... tak poprosim link na velurove nazehlovacky a idem tam otrieskat par desiatok eur 😀 😀
@maroubrabeach tak to Ti asi ten, kto to vie, nepovie... 😔 To sú noci (doslova) strávené na internete, kým sa také veci zistia... - to si už zrejme zistila aj Ty 😉 . Bambusovo - konopný flís kúpiš na sijemdetem.cz a detivbavlnke.sk.
@lilly2711 - bože, malá je krááásna, vyzerá šťastne a určite aj je! Je to bojovníčka, čo všetko zvláda so širokým úsmevom. Myslím na Vás každý deň, držte sa. Juj, hne´d by som ju vystískala a vymojkala 🙂.
@lilly2711 jeeej krasna je krusinka 😵 😵 😵 ,sibalsky usmev ma 😎
@katka82 wau dobra 😉 krasne su 😵
tak mne dnes prisiel balik z detivbavlnke tak idem na to,chcem si posit plienocky,hrozne sa tesim,len pruser je v tom ,ze mam doma kopec popoliniek po chlapcoch 😝 ,ale to neva ,lenze s malej sa stava ukazkovy bezplienkac 😅 ,no ale ja musiiim jej usit,neda sa odolat 😀
dneska jsem šla koupit zip k mikině a zas jsem u mráze nechala 700,- mají medvídkový flís za 69,- ta cena mne hodně přkvapila http://www.dumlatek.cz/fleece-potisteny/5120-fl... Teda brala jsem modrý. A ještě úža flís s houbičkama. A to jsem se zařekla, že nenakupuju 😕
@sufik1 nádherný, dúfam,. že si zobrala celý bal..... nemáš navyše 2-3 metre?
@monikajan
no to hej, to je fakt. tak idem googlovat 🙂
@veronik77 😀 tak teda nevím, který přesně myslíš..ale u nejlepšího topu pro ochablé břicho mají nabíraný top (něco jak má caramilla na boku u kojo trik) a píšou u toho, že nikod nebude vědět, jestli je to látka nebo vaše tělo, co vytváří vlny 😀 ..a jako alternativu mají právě zavinovací top a dúvod tu mají tento: vázačky jsou neobvykle vysoko, vážou se v pase a dolní část topu splývá přes bříško (ale je to černý top a na té fotce není nic poznat 😅 ) takže zavinovací ano 😉
@ucitelka70 ne, já brala jen metřík malýmu na mikču. Měli modrý, žlutý a růžový. A za tu cenu....

@daisyr k fotkám jsem se taky ještě nedokopala 😀 a malej včera zasejřil softshelku tak, že není k focení 😀 ale brzo brzo 🙂já se dokopu!!! a díky za to povlečení - takhle to stačí 🙂