icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

caramilla
13. mar 2012

@palosek bunda je černo-cihlová. Moje švagrové jsou ujeté na černou... červený kytičky svolila, vyšívání ještě neviděla, tak snad to na ni nebude moc romantický 😠

caramilla
13. mar 2012

@animal ta Tdebilovská je maličko víc do růžova rozdíl tam je, ale podle mě dost takovej pocitovej 😀

eriqe
13. mar 2012

@caramilla bunda je uzasna, to vysivanie sa mi velmi paci
@kuna ja ich mam tiez naruzovele od kupy, prala som normalne s bielym pradlom a pradlo ostalo biele, teda nastastie 😅 muz by ruzove tricka asi nerozchodil

veronik77
13. mar 2012

@caramilla právě dorazil manžel, děkuju moc za nitě a odstřižky! a prý jsi ho moc chválila a že si mám na to vzpomenout, až zas dotáhne nějakou drůbež domů 😀 😀 😀

eriqe
13. mar 2012

ja som konecne dosila softove nohavice k bunde a uz ich pomaly nebude treba 😀
a pre Ruty recy saty zo sekacoveho svetru

boudova
13. mar 2012

@veronik77 jak rychlou tu hromádku uděláme? já mám strach, že se to vyprodá 😀

veronik77
13. mar 2012

@boudova nějak večer to zavřu a objednám 🙂

boudova
13. mar 2012

@veronik77 souhlas, tak to snad stihnem 🙂

palosek
13. mar 2012

@caramilla 😀 😀 😀 tož já su slepoň...se mito nějak lesklo...mě se ta kombinace s výšivkou líbí...no ale už to není takové sportovní, a ta výšivka je v nístě, kde by event.protékání nemělo vadit...nebo to vůbec neproteče, že... 😀

palosek
13. mar 2012

@eriqe pekné nohavice...a soft se dá nosit celoročně v chladnějším počasí, takže nikdy nní pozdě 😀

veronik77
13. mar 2012

@petkon @kuna @sufik1 @viwi-malý prcek - přebírám tabulku od lenass, večer budu objednávat a zároveň, jestli chcete, objednávám i tohle
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ao...

lucijan
13. mar 2012

@veronik77 no jo, beru rovnou dva metry 😀

caramilla
13. mar 2012

@eriqe Nádherný!

@palosek Ona to má na chození do práce, tedy snad jsem to tak pochopila dobře. Když se jí to nebude líbi, tak jsem si jistá, že se to prodá 😀 Mě se ta výšivka hrozně líbí. Úplně jí tu bundu závidím, nejradši bych ji vyměnila za tu svou modrou, už se mi asi omrzela nebo co 😠 Musím si na příští podzim ušít novou! 😀
A přesně a výšivka snad je na místech, ke by to mělo být OK. Ona to snad teda nemá jako pláštěnku, doufám 😀

caramilla
13. mar 2012

@veronik77 toto "drobné květy na pinkwoodu" má být ty drobné červené kvítky? S-1952/17 drobné květy na pink dogwood

JO, manžel mi to donesl až na chotbu a moc jsem mu děkovala, že manžel by mě s tímhle poslal do háje už u prvního slova, kdybych se o takovém rozvozu zmínila. On říkal, že když je to po cestě, je to v poho, ale v písku to prý bylo náročnější 😀 Tak doufám, že jsem ho chválením namotivovala mi zase něco přivést 😀

caramilla
13. mar 2012

A asi jsem úplně tupá - ale jaká barva těch stromečků na wendy se objednává?

kalman
13. mar 2012

@caramilla Moc heská bunda 😀

veronik77
13. mar 2012

@caramilla stromečky na krému a ty kytky jsou ty NAŠE v té červené variantě 🙂

palosek
13. mar 2012

@caramilla myslím, že po ní hrábne všema deseti 😀 😀 😀 a kdyby přece ne, s prodejem určitě nebudeš mít problém...je fakt super 😀 😀 😀 😉

membri
13. mar 2012

Tak holky, zacala jsem pridavat prebytky co jsou.. muzete se podivat, list odemknu az tam budu mit vsechno 🙂

kalman
13. mar 2012

@caramilla car ja mám zapsané deti v mém pasu a nepotrebolala sem nic jenom rodný list a vlastní delaj u nás taky jenom s rodným listem 🙂 u vás je to fakt na nervy 😖

caramilla
13. mar 2012

@palosek no, mozna, ze az ji reknu cenu, tak ji mozna porazi, to je sila, jak jedna bunda zabere tri dny siti, byla jsem z toho vcera v noci uz uplne hotova... 😖

caramilla
13. mar 2012

@kalman já pas nemám 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

palosek
13. mar 2012

@caramilla ...to věřím...ses ani neozvala... 😀 😀 😀 ...tu byla po tobě sháňka.. 😀 😀

kalman
13. mar 2012

@caramilla to je dobrý 😀 😀 😀 Jo nám dospelím stačí občaňák co 😀

boudova
13. mar 2012

@membri jako fakt u výplňku tmavě modrého ti dali 17 metrů navíc? 😲

membri
13. mar 2012

@boudova bohuzel ano.. poslali me 7,9 kg na vic.. reklamaci me neuznali, ze uz to maji zabaleny, ze s tim nemuzou nic delat.

boudova
13. mar 2012

@membri hm, chování nic moc teda...nechápu, co je na tom k neuznání reklamace 😒 ale neboj, my ti s tím pomůžem, to ti nezbyde 😀

membri
13. mar 2012

@boudova taky jsem prskala.. jsem ji rikala size me delate srandu? tak ja vam tady utratimza 14 dni 140 tisic, a vy me nemuzete rozbalit jeden balik, ktery jste popletli.... 😠 😠 😠 😠

boudova
13. mar 2012

@membri no a jsem naštvaná taky.... 😠 já tohle chování špatně koušu....chjo a kšeft jim budem dělat pořád...

membri
13. mar 2012

@boudova ani si neumis predstavit jak "nasrali" me