Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@caramilla je to fakt bordel a člověk se zvedá kufr - ještě, že ten dopis poslali a neposlali rovnou exekutora, co by mi zabavil mého brothera 😀 ted jsem zvědavá, jak to budeme řešit a co všechno budou chtít doložit, abych je přesvědčila, že jsem fakt doma s malým 😀 co se týče těch pasů, tak je to síla a můj synovec má ještě takovou vtipnou historku, když ho bába v kabince sprdla, že je nemožný ho vyfotit, protože se za 1. nesmíš smát, ale ani mračit a za 2. musíš mít doširoka otevřený oči, takže na fotce každý zákonitě vypadá jako kretén 😝 zajímalo by mě, jak přesvědčíte Jasmínku, aby chvíli vydržela a nehla ani brvou 😀 jsou to vůbec zbytečný ptákoviny tohleto...když nad tím začne člověk trochu přemýšlet, tak neví, zda se smát nebo brečet 😝
baby Sk..pridala som do season tabulky toto..kuk,,,http://www.produktservis.com/katalog/wendy/obou... barevná kolečka na růžové..niečo užasné...
@lenasss http://kucpav.blog.cz/1202/spaci-pytel-strih, už mám malého i vyfoceného v zelené pyto-vestě, ale než to tam zas vložím 😕 😕
@caramilla ...hurá žije 😀 😀 😀 😀 😀 a šije 😀 😀 😀 ve tvém podání se mi začíná hnědo-orange kombinace čím dál víc líbit 😀 😀 😀 ....ale to bude mít malá asi až do školky 😀 😀 😀
jdu se vám moc a moc omluvit ale budu muset zrušit tu wendy ale určitě objednám všem co tam jsou a splnuje se množství tak pokud někdo ještě budete potřebovat tak se tam do večera dopište a dejte prosím vědět zda to chcete či nikoli.Ještě jednou se omlouvám ale vlezli do toho nějaké problémy 😖
baby čo máte doma sovičky z Jysku, nepúšťalo to keď ste to prali? Nejak neviem s čím to mám dať prať 😅
vítej do klubu - tomu se nedá odolat 🙂
tak se dívám jak to z wendy mizí, měli tam odpo ještě pěknou tyrkysovou a je fuč, holky to je rychlost. 😒

@kryska5 ok diky 🙂 ja teraz bojuejm s malou aby nespala...lebo ak zaspi bude tu strasit do polnoci 😒