icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

beky52
13. mar 2012

@season super..nech sa nám všetko podaré 🙂 🙂

beky52
13. mar 2012
season
14. mar 2012

Baby, ak by ste niektorá chceli, mám na predaj už opraté 2m jednolíc elastický opičiek z mylly http://www.myllymuksut.com/trikotstoff-apina-be...

kalman
14. mar 2012

@season Ahoj tak som predsa neodolala Wendy 😀 😀 😀

lucijan
14. mar 2012

@animal díky!

zojec
14. mar 2012
zojec
14. mar 2012

kryska, zabudla som fotku prilozit 😉 je tam aj hojdacka a mala v novej suknicke 🙂

dugyna
14. mar 2012

@season ty mas trojhlaveho draka 😀 😀 😀 , ja zatial jednohlaveho ale obcas ked ma spat aj za 5hlaveho 😀 😀 😀 😀 😀 ako vcera, to som uz stratila nervy

dugyna
14. mar 2012

sk kocky cez koho sa budu platit velurove nazehlovacky?vdaka

dugyna
14. mar 2012

este otazka co sijete z vyplnkov?

season
14. mar 2012

@dugyna tepláčiky do škôlky a aj tričká som spravila, len treba taký troška volnejší strih, lebo nepruží.... a ked je niekto lenivý oprať, tak aby sa mu to moc nezbehlo 😀 😀 😀
Len najmenší drak dlho zaspáva, ostatok je v momente tuhé 😀

dugyna
14. mar 2012

@season to si myslela asi tie teplatoke. ale nasla som aj v tabulke ze produktservis ma nejake zlacnene..tie sport fialovy ten je ze PES.., a ostatne su 100% bavlna..alebo cosi navyse.cize aj z toho by mohli byt tricka?
najmesni drak este ponocuje v brusku..ale nas vacsi drak ma vcera fakt vytocil....spekulovala tolko az prvy krat zaspala sama 😒 ☹ ..ale uz som nevladala

zojec
14. mar 2012

@dugyna ja z vyplnku prave sijem mikinu, podsitu jednolicom 🙂 som zvedava co z tho bude :D

dugyna
14. mar 2012

@zojec daj potom vediet 🙂

boudova
14. mar 2012

@zojec jé přesně takovou sedačku sháním, odkud je?

zojec
14. mar 2012

@boudova z mojej dielne 🙂 vo fotoblogu mam myslim aj nacrt ako to vystrihnut 🙂 3 vrstvy latky, 15m lana, 2 karabiny.. vo vnutri je vankus, ale ten sa da aj kupit :D a potom este aspon trosku zrucneho muza co ti to navrta 😉

fionka1711
14. mar 2012

aplikacia zabky na hackovanom podklade - z objednavky pre kamarata

boudova
14. mar 2012

@zojec já myslela tu trojmístnou sedačku 😀 ta houpačk je luxusní,ale my máme sádrokartonové podhledy a bohužel si nemůžu do stropu zavěsit ani ň 🙂 jinak bych to brala hned do dětského pokojíčku

papajka7
14. mar 2012

@caramilla tak prezradim tu zazracnu radu pre Nellie 😉 ,bola uplne jednoducha,zvysili sme laktaciu senovkou a pri kojo pouzivat stlacanie a hlavne zabudnut na hodinky 😉

@kryska5 keby len latky za plienky,ale kopeeec metrov aj na oblecenie,lebo vcera mi dovlekla kamoska dve obrovske krabice kraaasneho dievcenskeho oblecenia 😝 ,som nevedela ako sa mam tvarit,tak teraz neviem asi zacnem sit na zakazku 😅

zojec
14. mar 2012

@boudova jaaaj 🙂 xi xi.. tak tu sedacku mi "zachranil" otec, ked ju jeden znamy chcel vyhodit.. ma asi 40 rokov :D k tomu je aj kreslo a aj 2kova :D tiez po ziadnej inej netuzim, velmi sa mi paci 😉 a hlavne potahy sa na nu rychlo siju, takze moze byt "nova" kazdu chvilu 😉
@papajka7 ajeeeje :( nemile s tymi vecami.. ale neboj mala rychlo vyrastie, ja mam tiez pre babatko uz 3 vrecia , aj pre b. mi tolko nadonasali, ale po pol roku som veru b. nemala co obliect . a latky sa nepokazia 😀

boudova
14. mar 2012

@zojec jé tak to mám smůlu, to se asi porozhlédnu po příbuzných 🙂

kryska5
14. mar 2012

@zojec wow, bombovo to vyzerá, ozaj pekne 😵 a hojdačku strááááááááášne závidím, drahý nechce ani počuť a neviem či v paneláku sa dá do stropu, ale napadlo ma že na zárubňu dverí by to išlo, len je tam dosť obmedzený priestor, skúsim podumať či by nejaká látková hojdačka aspoň nešla ušiť, taká klasická 😝

@papajka7 zojka ti dobre napísala, látky sa nepokazia ... malá kráska podrastie a našiješ šatečkov ajjjajáááj 😀

membri
14. mar 2012

Tak mam posledni dve bendy na premereni, a zacnu strihat.. Pocitam jeste dneska 🙂

A vecer vam otevru tabulku s prebytkama.. Cas Vam napisu, a hlavne se me u toho neporvete 😀 😀

eldwen
14. mar 2012

@membri prosim prosim, az tak kolem osme 😉

daisyr
14. mar 2012

Ahoj holky, koukám, že tu házíte jeden výrobek za druhým! Moc chválím, jste šikulky. Já se tu teď moc neobjevovala, nejdříve jsem stále řešila mylly, objednávku, pak změny a stále něco. Teď byl chvíli klid, ale už mám balíky na cestě, za chvíli by měly dorazit, tak bych potřebovala masáž zad, abych to zvládla 😉 Jsem na to zvědavá

evaon
14. mar 2012

@kryska5 Hojdacku v pohode uchytis aj v panelaku. Najlepsie je, ak pouzijes drziak na uchytenie boxerskeho vreca -nieco take ako je na obrazku. A pouzijes specialne kotvy/hmozdinky do betonu.

membri
14. mar 2012

@eldwen to bude tak kolem devate pocitam 😀

palosek
14. mar 2012

@membri 😀 😀 vidím, že tm.výplnku máš navíc 17m...to se mi dva ujdou, že jo??? 😅 😅 😅

monr
14. mar 2012

@kryska5 chcela som napísať presne to isté ako @evaon 😉
mám vlastnú skúsenosť, boxerské obrovské vrece pod našou kuchyňou, vrrr 😠

papajka7
14. mar 2012

@zojec
@kryska5 mate pravdu,teraz soim jednu krabicu prezrela a same nepouzitelne veci 😝 😀 ja chcem neako rozsirovat satnik skor na bezplienkaca a nosenca, tak plna krabica rifliciek a spol 😝 je mi na 2 veci vsak 😀