Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
Prebytky otevru ve 21:00
jinak budou me tam chybet asi jeste 4 latky.. a to mysky, perokresby, hvezdy a vypnek.. a lamu budu davat uplne jako posledni, tu merit nebudu je to ve velkych rolich ktere bych tu ani nemela moznost zmerit.. takze to nabidnu az po rostrihani.
ty ctyri latky doplnim jeste nejake dneska pocitam. 😀
holky používáte na překreslení střihů střihový papír ? mě přijde že mám děsnou spotřebu 😠 jsem právě sdělala už druhou ruličku - jedna stojí v papírnictví 70 kč
Jsem totální blbka...právě jsem zjistila, že na moje triko s dlouhým rukávem fakt nestačí 1m fineribu 😠 😠 ani vel. 38 se nevleze...pouze krátký rukáv....to je tak, když si někdo nedá poradit.... 😝 Omlouvám se za svůj výlev 😅 😅
help holky, kdo by mně pomohl. sháním nějaký PUL rozměr tak 50x70 ideálně sloníky (nebo modrozelený vzor, pro kluka) , na podložku, do kombinace mám pěkný světlý flees. nepustí někdo chlup ze zásob. je to asi scifi 😀
hihihi vas tam ceka na otevreni te tabulky 😀 😀
ještě 15 min a začne to 😀 😀 😀
jak dlouho jeste ? 😀 😀
Tak muzu odemknout? Pripraveni? 😀 😀
Holky, prosím, nemáte někdo odkaz na stříhání šikmého proužku? Vím, že to tu bylo, ale nějak jsem si to hned neuložila...díky. 😉
Takze otviram 😀 😀
tak to je mazec, to nevidet, tak tomu ani neuverim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Tak to byla síla 😀 😀 😀 😀 😀
Tak to byl hukot 😀

@membri o přebytky bude virtuální bitka 😝