Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@jam3 děkuji koupila jsem si http://www.rayfilm.cz/cs/produkty-sluzby/print-... a pak už jsem jen vybrala fotky vytiskla doma na tiskárně a ušila polštářek 😀 😉
baby poradte co je dobre eko z DMmky? z praxe by som rada vvedela..vdaka
kočky, OT, robili ste nejaký projekt -- Úlohou projektu je vytvoriť, revitalizovať alebo ozdraviť malý podnik, ktorého činnosť bude založená na výrobe tovarov, uspokojujúcich základné potreby spotrebiteľa. a okrem kadejakých bodov ešte aj tieto: Vypracujte finančný rozpočet projektových prác a uveďte zdroje krytia.
Zhodnoťte reálnosť navrhovaného projektu vo väzbe na dostupnosť finančných zdrojov a pretrvávajúce obmedzenia. Rozhodnite, či pokračovať v príprave projektu a za akých podmienok.
dcéra potrebude na nejakú skúšku na výšku..... prednášku len zajtra budú mať, ale o týžden treba odovzdať
@lillyzelvicka a máš už skusenosti s tou foliou, či prvýkrát si robila? ako znesie pranie a žehlenie?
připomínám dneska uzávěrku látek od mráze pro holky ze slovenska. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ak...
která jste chtěla ten bavlněný samet, tak tady nějaký mám - zlatá, béžová. Podělím se.
Ve druhém listě jsou přebytky látek z mých soukromých zásob, mám jich nějak moc, tak kuknětě.
baby kolko treba na oanske tricko s kratkym rukavom vel.M -L? 1,5 by stacilo?
@dugyna ak to nie je silný chlap - tak aj 1x dlžka trička stačí, cca 70 cm? z odpadu vyjdu rukávy
@ucitelka70 to pre muza on nosi tak M alebo L , chcela som ten bledomodry uplet s pruzkom
myslis ze by to bolo dobre aj na tehu gate letne? asi ne co?
MYLLY - látky už jsou doma a nějaké zatím teoretické přebytky jsem hodila do tabulky. Kdo objednával, dostal mail 🙂
@dugyna dobre si to napísala, vieš to
@ucitelka70 ale nefunguje to ☹
baby nepridate sa este niekto od wendy http://www.produktservis.com/katalog/wendy/welur ten bledo ruzovy
baby sk nechcete niekto kupovat nite na soft od caramilly? alebo nejake vecik z jej galanterie? ja este nemam nite..a ine takze by som si aj vzala aj by nas bolo viacej aby bolo lepsie postovne , hm?

Ahoj,tak už nás pustili, jupí. Možná něco dočtu, Damík má stále teplotu, takže chovám, nosím a kontroluju.
@lillyzelvicka
Jak jsi, prosím tě, udělala ty fotky na polštář, vypadá to úžasně. A přímo k chlubení, skvělý dárek.