icon

Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?

monikajan
6. jún 2010

Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.

To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...

Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!

jam3
15. mar 2012

Ahoj,tak už nás pustili, jupí. Možná něco dočtu, Damík má stále teplotu, takže chovám, nosím a kontroluju.

@lillyzelvicka
Jak jsi, prosím tě, udělala ty fotky na polštář, vypadá to úžasně. A přímo k chlubení, skvělý dárek.

veronik77
15. mar 2012

@jam3 To jsem moc ráda, mysleli jsme na vás!!! 🙂

lillyzelvicka
15. mar 2012

@jam3 děkuji koupila jsem si http://www.rayfilm.cz/cs/produkty-sluzby/print-... a pak už jsem jen vybrala fotky vytiskla doma na tiskárně a ušila polštářek 😀 😉

komisakpd
15. mar 2012

baby poradte co je dobre eko z DMmky? z praxe by som rada vvedela..vdaka

season
15. mar 2012

@beky52 a ostatné žienky, skontrolujte si prosím objednávku, niečo som pomenila a neviem, či sa tam niečo nedokopalo. Robila som kopiu, nedorobila všetko a nezamkla, tak sú rozdiely. Tak pokukajte, ked uspím idem objednať... vidím to na 22hod 🙂

kalman
15. mar 2012

Ahojte konečne som aj niečo pošila 🙂 Kabátik pre Lianku
Obidve deti mám choré tak toho vela nestíham ☹

palosek
15. mar 2012

@kalman ...jé ten je krásný...co to máš za materiálky? Ten vnitřní (podšívka) je nějaký lesklý... moc pěkné

kalman
15. mar 2012

@palosek Ale namísto odpovedi sem zmačkla že se mi líbí 😀
Ta podšívka je satén a fialový je flís z wendy a mezi všitý vatelin

palosek
15. mar 2012

@veronik77 takhle ty kytky vůbec nevypadají špatně 😉 ...já si to moc nedovedla představit na oblečení...spíš mi to přišlo jako na povlačení 😀 😀 😀 😀 😀 Ale tohle je super. Čím jsi lemovala kolem krku?

veronik77
15. mar 2012

@palosek díky 😉 bílý patent. jsou hezké, ale takové pyžamkové... tak máme pyžamko 🙂

palosek
15. mar 2012

@kalman ...a tys ten satén s vatelínem dohromady prošívala?

kalman
15. mar 2012

@palosek Ano

ucitelka70
15. mar 2012

kočky, OT, robili ste nejaký projekt -- Úlohou projektu je vytvoriť, revitalizovať alebo ozdraviť malý podnik, ktorého činnosť bude založená na výrobe tovarov, uspokojujúcich základné potreby spotrebiteľa. a okrem kadejakých bodov ešte aj tieto: Vypracujte finančný rozpočet projektových prác a uveďte zdroje krytia.
Zhodnoťte reálnosť navrhovaného projektu vo väzbe na dostupnosť finančných zdrojov a pretrvávajúce obmedzenia. Rozhodnite, či pokračovať v príprave projektu a za akých podmienok.

dcéra potrebude na nejakú skúšku na výšku..... prednášku len zajtra budú mať, ale o týžden treba odovzdať

ucitelka70
15. mar 2012

@lillyzelvicka a máš už skusenosti s tou foliou, či prvýkrát si robila? ako znesie pranie a žehlenie?

sufik1
15. mar 2012

@membri anr712 mi dneska ráno psala IP s dotazem, jak pruží tut-tut a že váhá s objednáním. Tj. tady na koníku se vyskytuje.
takže @anr71, jestli sis objednala u @membri, tak jí to koukej zaplatit, ať se tI ta látka hodí nebo ne, protože tohle se tady prostě nedělá. A nebo jí nabídni dál, ale REAGUJ

sufik1
15. mar 2012

připomínám dneska uzávěrku látek od mráze pro holky ze slovenska. https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ak...

která jste chtěla ten bavlněný samet, tak tady nějaký mám - zlatá, béžová. Podělím se.

Ve druhém listě jsou přebytky látek z mých soukromých zásob, mám jich nějak moc, tak kuknětě.

palosek
15. mar 2012

@animal tak soft už je doma...za mě vše ok, děkuji, 🙂 a poštovné bys už taky pomalu měla mít na účtu 😀

sufik1
15. mar 2012

@animal soft a nažehlovajdy i u mne. S tím červeným softem jsem zaváhala. mám tu věci i pro Terku a je fakt teda nádherný. Moc děkuju za tu práci.

dugyna
15. mar 2012

baby kolko treba na oanske tricko s kratkym rukavom vel.M -L? 1,5 by stacilo?

ucitelka70
15. mar 2012

@dugyna ak to nie je silný chlap - tak aj 1x dlžka trička stačí, cca 70 cm? z odpadu vyjdu rukávy

dugyna
15. mar 2012

@ucitelka70 to pre muza on nosi tak M alebo L , chcela som ten bledomodry uplet s pruzkom

myslis ze by to bolo dobre aj na tehu gate letne? asi ne co?

dugyna
15. mar 2012

@sufik1 uz som si napisala..ale su to doplnene latky pod tym kde maju baby celkom cenu...aby si vedela..ja s tym neviem robit s tou google tabulkou tak radsej ti do toho dalej nebudem sahat...aby som nieco nepokazila...
dakujem

daisyr
15. mar 2012

MYLLY - látky už jsou doma a nějaké zatím teoretické přebytky jsem hodila do tabulky. Kdo objednával, dostal mail 🙂

ucitelka70
15. mar 2012

@dugyna dobre si to napísala, vieš to

dugyna
15. mar 2012

@ucitelka70 ale nefunguje to ☹

dugyna
15. mar 2012

baby nepridate sa este niekto od wendy http://www.produktservis.com/katalog/wendy/welur ten bledo ruzovy

dugyna
15. mar 2012

baby sk nechcete niekto kupovat nite na soft od caramilly? alebo nejake vecik z jej galanterie? ja este nemam nite..a ine takze by som si aj vzala aj by nas bolo viacej aby bolo lepsie postovne , hm?

daisyr
15. mar 2012

@alinn ty jsi myslím chtěla původně ty ježky bambus pravidelný, že? tak jsou teda nepravidelný...

animal
15. mar 2012

@sufik1 ano ten červený je krásný

veronik77
15. mar 2012

@animal Taky se mi moc líbí - myslím, že zimní kalhoty bude mít H. příští zimu červené... tedy pokud budeš ještě dělat objednávku 😀