Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
@ucitelka70 ..možeš sa pridať ..už to máme v tabuľke 😀 😀
nebojte, tipujem, že bude mrtvo zo dva mesiace, alebo sa namotajú dalšie nové, tak im hromadu spravím a aspon sa poprehrnam v handrách, čo som nemala v ruke ešte 😉
@beky52 ...jéj, nová fotka- super, musím aj ja dajakú splašiť, ale tipujem pri mojom tempe taký mesiac- dva. Idem kuk do tabulky..
Baby, tak pokukajte aj ten MTX, budem večer objednávať, uzavriem s ním aj tu doobjednávku WENDY. Neslubujem, že to bude, ale hádam nám to tam prihodia.
Baby, ktoré šijete len pre seba a rodinu (nie na zákazku), zužitkujete všetky látky z hromádok, alebo tiež to "kopíte"? Lebo ja mám pocit, že to všetko nepošijem, keby aj čo bolo... to by som musela v kuse šit, ale na druhej strane objednať si to "musím", lebo tomu sa odolať nedá... 😉
@zhrkz ten kupon si môžeš uplatniť na další nákup - napr. nite si nakúpiš a ihly atd..... ktorý OL si si vybrala?
@season to vieš, musím, vieš koľko úsilia v tom mám, aby som odolala? denne 3x kuknem tabuľku.... ☹
ale od membri mám 2 objednávky mtx + ešte aj do prebytkov som sa zapísala.... a už mám na SK aj softs. a nažehlovačky....... a k tomu od začiatku roka na péénke, no teraz zarabam ako vy, čo beriete rodičovský....
tak, a rodina musí aj jesť :D
baby pomoc....lebo tu nit vyhodim von oknom....som chcela malej usit capicku jarnu...sup sup za 15min hotova a ideme von...a uz sa tu vyse pol hodiny mordujem s nitou....ruzovou polyesterkou / treba mi to sit ruzovou a tu mam jedine polyesterovu/ ci to nastavim tak alebo onak furt zle... 😠 ☹
mozem sa na to vys...som zvedava ako budem sit softove veci ked si neviem rady s polyesterovou nitou....
aj ked tato je este z doby komunizmu...

Ahojte, dievcata, mate niektora k dispozicii ten zlavovy kupon na sijacie stroje? konecne mi mm schvalil, ze si mozem objednat ten vytuzeny OL. Obratom ponuknem do obehu ten moj kupon. Ozaj, plati to v ramci SK-CZ normalne? Lebo maju aj na CZ stranku... Chcem objednavat z http://www.sijacie-stroje-patchwork.sk/ ak by ste daktora daco odtial chceli, dajte mi vediet do IP, dohodneme sa.