Šijeme látkove plienky, vložky, vlniaky, bio oblečko. Ako sa vám darí?
Ahojte vsetci,
verim, ze mnohe latkarky (sucasne aj buduce) tato tema zaujme a potesi 😉 . Myslim, ze vela latkarok ma kupene hotove profi usite plienky a zaroven arzenal doplna svojimi dielkami. Ti nasi drobcekovia su taki chutni v plienkach made-in-mama. Alebo opacne? - tie home made plienocky (aj ked niekedy nie celkom 100%) su take chutne na nasich drobcekoch... 😵
Zopar postrehov o siti plienok, ci pleteni vlniakov sa objavuje v teme Latkove plienky moderne, ekologicke a zdrave, ale som presvedcena, ze toto je na samostatnu temu.
Mamiciek latkarok pribuda 🙂 (chvalabohu) a na Slovensku su zeny vynachadzave a sikovne a nase mamy nas naucili sit, takze mnohe z nas si nejake plienky usili same. Vymenme si skusenosti o strihoch, materialoch, pouziti .... - usetrime si navzajom omyly, ktore stoja cas, peniaze za material a hlavne chut do latkovania. Poznam aj take maminy, co skusili nieco usit, nevyslo to, nemali sa s kym poradit a nechali to tak. Alebo si mysleli, ze usit plienku je taka veda, ze sa do toho ani nepustili. Alebo nevedeli, z coho sit.
To znamena, ak mate hotove produkty (podarene aj nepodarene), odfotit a sup sem s nimi - plienky vsetkych strihov a druhov (viacvrstvove, nohavickove, kapsove, AIO) ,vkladacky, vlniaky (site aj pletene), pulky, flisove gate, oblecko na latkovky, latkove vlozky, prsne vlozky.. (a neviem, ci je to vsetko) . A ked nemate fotky, tak napiste, z coho ste sili, ako sa Vam to osvedcilo, co sa nepodarilo a preco a co sa podarilo ...
Latkovaniu zdar, sitiu z latky tiez zdar!
jsem chtěla ušít malýmu tepláky, máme jich nějak nedostatek a prd, celej večer jsem tu tiskla pro manžela daňový přiznání a hledala milion věcí na netu 😠
@membri super, si oddechneš viď 😉
@michamicha hele anime nemluv.. ted to vsechno jeste odeslat 😀
@michamicha drzi me to celkem 1 materskou 😠 takze neco kolem 12 tis 😠 😠 a uz se na ne tesim :D
@membri tak já si vezmu ještě metřík toho fialovýho fineribu, moje jsi asi ještě neposílala, viď?
@michamicha neee mam tu jeste ten prouzek pro tebe.. mam ho tady na strane. jeste jsem se k nemu neprokousala, je zarovnanej balikama 😀
@sufik no o tech lolenech me ani nemluv 😠 😀 😀
@membri ok, tak já se jdu napsat na ten finerib a připočítej mi to k poštovnýmu 😉
@membri si byla rychlejší 😀 😀
@michamicha tak a končim s přebytkama 😀 ještě mi musí zbýt prachy na stoklasí hromadu a pak na ten overlock 😀
jdu spát, už si tu píšu sama sobě 😝 😀 😀
Hotovooooooooooooooooooooooooooooooooo 😀 😀
prebytky necham otevrene do zitrka, a pak budu strihat, uz me boli zada a kolena 😀
@michamicha prej metrik fialoveho jenom jo? 😀 😀
zatial len pár prebytkov, z ostatného metrík chýba a tak. foto mix 1m fial.výplnek 1,7m modry vyplnek 1,5m khaki žirafa 1,75m. To je z 23 položiek nastrihaných 14. Posielajte mi, prosím adresy, hlavne tie, ktoré majú len Wendy.
Holky kouknete prosim jeste na prebytky, at se sto pripadne rozebere 🙂 pak to do obeda strihnu, a odpoledne aby baliky zase odesli 🙂 urircite pujde brno, pardubice, praha, a pak nejake mensi 🙂jeste budu informovat po obede 😀
holky, jdu si zas pro radu.. zvažuju koupi OL... máte některá tenhle? http://www.sicistroje-shop.cz/brother-m-3034-d
nebo se vyplatí připlatit? Případně úplně jinou značku?
jedna otázka OT..nejste holky některá z kyjovska a nemáte náhodou zkušenosti se šitím/vyšíváním kroje, popřípadě kontakt na někoho znalého? díky

@stassy Díky, díky, díky. Teoreticky by mi mělo stačit 0,65 m na tričko. Tak to ještě můžeme doupravit, jestli to membri ještě nestřihla.